Publicitat
Comunicació · 1 de Novembre de 2012. 17:14h.

César Vidal compara els nacionalistes amb una prostituta

L'historiador afegeix que "per la Unió Europea circulen alguns acudits de negres i catalans"

César Vidal compara els nacionalistes amb una prostituta

César Vidal, en una foto d'arxiu

L'historiador César Vidal ha comparat els nacionalistes catalans amb una prostituta en un article d'opinió al diari La Razón, després d'explicar una anècdota protagonitzada per Groucho Marx.

"L'home s'acosta a la dona i li pregunta si se n'aniria al llit amb ell per un milió de dòlars. La dona, complaguda, li diu que sí. L'home li pregunta llavors si acceptaria realitzar el mateix servei per només un dòlar. La dona, ofesa per la dràstica rebaixa, li diu: 'Qui es creu que sóc?' I l'home li respon: 'Qui és vostè resulta obvi. Ara només es tracta d'arreglar la tarifa'", ha relatat Vidal.

L'articulista ha afegit, tot seguit, que "no sé per què sempre que recordo aquesta anècdota em vénen al cap els nacionalistes catalans. A hores d'ara, tots sabem qui són i el que pretenen. També sabem que, lamentablement, els hem malacostumat a que s'enduguin el milió de dòlars en lloc de discutir tarifes".

També ha reblat que "aquesta circumstància -que resulta evident per al conjunt d'espanyols- també ho és per a la Unió Europa en la qual circulen alguns acudits de negres i catalans que no repetiré aquí perquè em semblen de pèssim gust".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#40 MSC, Cerdanyola, 03/11/2012 - 11:42

Si aquest comentari es refereix al partit nacionalista més gran que hi ha a l'estat, el PP, segurament que el comentari no és del tot desencertat

#39 papeles para todos, barna, 03/11/2012 - 08:01

Estos, cada vez que dicen que si esto o lo otro son una fabrica de independentistas,me recuerda a los boxeadores que cuanto mas los "calentaban",mas decian : sigue sigue que no me haces nada....pues sigamos.
#35 Carrasclet, Girona, 02/11/2012 - 14:52

Què diu??? que compara els nacionalistes amb sa mare???

#34 Lluís, Barcelona, 02/11/2012 - 13:51

César, el que dius no té desperdici. Realment, cada dia que passa t'admiro més, perquè fas un viu autoretrat : Catalunya és la prostituta, i Espanya és el macarró...Molts potser, no ho sabien...Ara ja ho saben...I quan les coses es saben, és aleshores quan hom actua de manera més conseqüent...

#33 Lluís, Barcelona, 02/11/2012 - 13:49

Segueix així César : ets una veritable fàbrica d'independentistes.Evidentment, Catalunya ha sigut com una prostituta que el macarró espanyol ha explotat al seu antull.Mes d'aquí uns anys, més aviat serà Espanya qui hagi de demanar bones tarifes, perquè la prostituta hagi decidit fer una vida normal.