Publicitat
Comunicació · 10 de Juny de 2009. 17:01h.

Cessat el director de Catalunya Ràdio

Ramon Mateu substitueix Oleguer Sarsanedas al capdavant de les emissores de la Generalitat

Cessat el director de Catalunya Ràdio

Oleguer Sarsanedas

El periodista Ramon Mateu ha estat nomenat aquest dimecres per la tarda com a director de Catalunya Ràdio en substitució d'Oleguer Sarsanedas, tal i com havia indicat e-notícies. Sarsanedas passa a dirigir l'àrea de continguts de les noves plataformes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiviosiuals (CCMA), segons ha confirmat aquest organisme en un comunicat.

Mateu, un home de la confiança de José Manuel Lara, era fins ara responsable de Planeta 2010 d'Editorial Planeta. També hi havia treballat a Onda Rambla i era conseller delegat d'Unión Ibérica de Radio i director general d'Unixprex, la companyia que gestiona les cadenes Onda Cero i Europa FM. Amb anterioritat, entre els anys 1997 i 1998, havia estat sotsdirector del centre de producció de TVE a Catalunya, i entre 1996 i 1997 el director de Radio Nacional de España a Catalunya.

Per la seva banda, Oleguer Sarsanedas va substituir Montserrat Minobis com a director de les emissores de la Generalitat al juliol de 2005. El nomenament de Sarsanedas va ser a petició del director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRT) Joan Majó. Sarsanedas ja havia treballat amb anterioritat a la Corpo com a director del programa inaugural de Catalunya Ràdio i va posar en marxa Catalunya Música, entre d'altres tasques. Abans de ser director de les emissores de la Generalitat, Sarsanedas també va passar per l'Editorial Planeta i Mediapro.

Article de Xavier Rius: "La culpa és d'Oleguer Sarsanedas"

Ramon Mateu

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Joan Oliver, Vic, 12/06/2009 - 16:24

Tot sigui que omplir despatxos !!! Jo també abogo per un canvi a la graela. Matins: Carles Francino, Tardes: Toni Clapés i caps de setmana Clara Sánchez de la COM

#34 Joan (Sant Cugat), Sant Cugat del Vallès, 12/06/2009 - 10:04

Estic d'acord amb tot. M'agradaria sentir la Clara Sánchez a catalunya ràdio. Es la millor: ràpida, elegant, intel.ligent i versàtil. Això si que és una comunicadora.

#33 Maria (Barcelona), Barcelona, 11/06/2009 - 20:04

Estic d'acord que hi hagi relleus però tants directius a la cúpula no pot ser bo... Jo també voto la Clara Sánchez Castro a les tardes de Catalunya Ràdio, la millor periodista d'entreteniment que hi ha al món mundial !!!

#32 Gabriel, Sant Cugat del Vallès, 11/06/2009 - 17:47

Fou director de RNE/Ràdio 4, de juny 1996 a juliol 1997, durant l'inici del mandat del govern de J.M.Aznar. Venia d'Onda Rambla i de assessorar Alejo Vidal Quadras a les eleccions autonòmiques de l'època. Un trepa. Gabriel (Sant Cugat)

#31 Arnau Estanyol, Sant Boi, 11/06/2009 - 11:00

Aquests del tripartit son nacionalistes espanyolos però no ho fan be: no han pensat en Federico Gimenex Losantos. Gracies a Deu que son uns inútils.