Publicitat

Rahola i Melero parlen del nou partit de Puigdemont després d'haver estat al míting de Perpinyà

La periodista Pilar Rahola ha estat gairebé deu minuts parlant amb la presentadora del programa Tot es Mou de TV3, Helena Garcia Melero, sobre la possible data de les eleccions anticipades i el nou partit que impulsa l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Melero i Rahola, que van estar al míting del Consell per la República a Perpinyà, han començat a parlar sobre el confinament perimetral de la comarca del Segrià, però després s'han centrat en la reorganització de l'espai postconvergent i en les diferències que hi ha a Junts per Catalunya sobre la data de les eleccions.

mel.jpg50005-raho.jpg

Rahola ha afirmat en el seu espai "La Tribuna" que "Puigdemont és un llibertari, és un home d'ordre;" i ha assegurat que el nou partit "va a totes" per la independència. En aquest sentit, ha afegit que "si cal anirà a una confrontació". "Neix per a fer-la efectiva" ha sentenciat.

La col·laboradora de TV3, que dissabte ja va parlar del nou partit de l'expresident en e lprograma Preguntes Freqüents de TV3 durant 13 minuts, també ha tractat l'avançament electoral i ha assenyalat que "el president vol anunciar-les aviat i altres persones importants de JxCat prefereixen fer-les al gener-febrer".

"És decisió del president, però tampoc em semblaria raonable que prengués la decisió sense la complicitat estratègica que podria tenir amb Puigdemont o altres persones importants de la seva formació", ha remarcat Pilar Rahola.

Finalment, Pilar Rahola ha manifestat que en el nou partit "no hi haurà coalicions" i que, per tant, "el PDECAT no farà d'Unió de JuntsxCat". "Artur Mas està fent un silenci lleial i crec que no es pronunciarà", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#42 L'Osservatore Romano, Roma, 08/07/2020 - 11:46

Reunits en conclau d'urgència no acabèm de concluïr com va ser possible que l'Antic Testament puguès ser redactat sense la colaboració de la Rahora i per tant ho classifiquem junt amb els misteris de la Trinitat, la competència de l'Hormani i l'embarràs de la Verge.

#41 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/07/2020 - 02:22

Rahola: “Una mica Rodoreda sí que soc”

rac1.cat 7-7-2020


Virgen del amor hermoso. El calor de tantes hores de focus al clatell ha començat a fer el seu efecte.

#40 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/07/2020 - 23:02

Tenim dues monges en plantilla, la omnipresent i llengaruda tucumana i l´antivacunes, al Fachin i al Valtonyc , una carrillonista i un prior, a la senyora Rahola i el seu marit, una tarotista rumana, a la Bea i al tito Ramon, un parell d´alergiques als liquids sense graduacio, la contrafeta i l´aragonesa, a l´Antoniu Baños, a la familia Partal, al

#39 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/07/2020 - 19:45

Tenim dues monges en plantilla, la omnipresent i llengaruda tucumana i l´antivacunes, al Fachin i al Valtonyc , una carrillonista i un prior, a la senyora Rahola i el seu marit, una tarotista rumana, a la Bea i al tito Ramon, un parell d´alergiques als liquids sense graduacio, a l´Antoniu Baños, a la familia Partal, al Jair Domingues i la Carracela

#38 Tarraco, Tarraco, 07/07/2020 - 18:07

El titular es un tanto engañoso. Telerius tambien estuvo en Perpiñan.