Publicitat
Comunicació · 6 de Juny de 2021. 18:49h.

Cisma al periodisme indepe

Jordi Barbeta retreu a Francesc-Marc Álvaro que l'hagi blocat després que "et vaig promocionar a l'Avui i et vaig portar a La Vanguardia"

Cisma al periodisme indepe

Els periodistes Jordi Barbeta i Francesc-Marc Álvaro han estat objecte de polèmica a twitter després que Barbeta considerés "menjapollisme" una piulada de Francesc-Marc Álvaro que elogiava un article de Carlos Zanón a La Vanguardia crític amb l'independentisme.

Els dos periodistes, que en el seu moment van defensar el procés independentista i s'identificaven amb el projecte polític iniciat per Artur Mas, s'han anat allunyant ideològicament després que Francesc-Marc Álvaro hagi virat cap a tesis més pragmàtiques i hagi criticat el com es va dur a terme el procés.

"Sincerament, cansa molt tant menjapollisme" va escriure Jordi Barbeta, compartint el missatge de Francesc-Marc Álvaro en el que afirmava que "amb lucidesa, Carlos Zanón fa un article que diu molt en poc espai. Ha de ser llegit per uns i altres: Pistoles de sabó" va escriure en la piulada.

oiuyt.jpg

Després que Francesc-Marc Álvaro bloquegés a Jordi Barbeta de la xarxa social, Barbeta hi ha tornat i li recorda que el va "promocionar" a l'Avui i el va "portar a La Vanguardia". Barbeta, a més, li diu que "t'advertia contra el sectarisme".

En una nova piulada, Barbeta fa públic a través d'una imatge que Francesc-Marc Álvaro l'ha bloquejat de la xarxa social i li recorda que "et vaig promocionar a l'Avui, et vaig portar a La Vanguardia. T'advertia contra el sectarisme..." ha escrit.

alv.jpg

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 C, Vilassar de Mar, 07/06/2021 - 23:17

No se entiende nada. Ahora ya no sé cuál de los dos es el feixista.

#21 C, Vilassar de Mar, 07/06/2021 - 23:11

Primero parecía que se partía España. Luego parecía que se partía Catalunya. Ahora sólo parece que se van a partir la cara entre ellos. Al final sí que tendrán que buscarse un Relator y un Mediador para que no se maten unos indepes a otros. Alguno de los iluminati que se trajeron a tomar sangría hace unos años podría servir.

#20 C, Vilassar de Mar, 07/06/2021 - 23:05

Es que a quién se le ocurre? Le llevó a La Vanguardia y al Avui. Y luego va y dice lo que dice. No puedo ni imaginar el sufrimiento del ginecólogo que lo trajo al mundo. Ni el del Todo a cien que le vende los paraguas. Es terrible. Qué poca gratitud.

#19 Patumeiro, sant patumet, 07/06/2021 - 13:18

Barbeta, Alvaro, Antich... uf q fauna de periodismo hay en Cataluña, eso si, todos son los del alpiste

#18 Purria lazi, Mollerussa, 07/06/2021 - 12:40

En cuestiones de "menjapollisme" ambos son expertos de primera mano.