Publicitat
Comunicació · 9 d'Octubre de 2009. 15:03h.

CiU acusa Manel Fuentes de fer "judicis" sobre la federació

El diputat Jordi Cuminal considera que posa sota "sospita" la formació amb la Trias Fargas

El diputat de CiU, Jordi Cuminal, ha lamentat en declaracions a e-notícies la "manca de pluralisme a la Corpo", així com la "governamentalització dels informatius de TV3" i la "falta de neutralitat en algunes informacions i manca de pluralisme en els temps de paraules". En aquest sentit ha apuntat que "Rosa Marqueta és la primera responsable".

També ha lamentat, en referència al presentador d'El Matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, que "en el cas de la Trias Fargas s'estan fent judicis des de mitjans públics fins i tot de la ètica o ideològics". "L'Estat de dret diu que ets innocent fins que no es demostri el contrari", ha recordat el diputat de la federació nacionalista, a més de denunciar que "veiem que tot i acomplir la llei ens hem de justificar constantment".

Cuminal ha pregat que "quan es vulgui jutjar èticament que diguin que es compleix la llei". "Quan tu fas una roda de premsa per demostrar que tot el que fas és llei, el que demanem és que no es posi en sospita la legalitat del que hem fet com a partit perquè afebleix la democràcia i fa un flac favor a la convivència de Catalunya", ha sentenciat.

Jordi Cuminal, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Carme, Torelló, 10/10/2009 - 15:57

Si el PSOE, i no al govern, va ser tan cruel amb Jordi Vendrell, ¿què no farà governant? (Per als joves: Jordi Vendrell era el millor locutor de Catalunya Ràdio i el PSOE van aconseguir inhabilita-lo per vida. Cobrava però sense poder treballar.)

#16 Maria, matadepera, 10/10/2009 - 13:50

si només fos en Fuentes. I el Cuní? quins mals periodistes teni en aquest país, quina vergonya. Tots al carrer ja.

#15 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 10/10/2009 - 13:01

En otros sistemas con menos clientelismo y mas separación de poderes, pujol estaria enjuiciado..la cupula de ciu , de "aquellos maravillosos años imputada".No hagais negocios , con el pais, los corruptos sois vosotros.El oasis era una charca podrida!!

#14 Carme, Torelló, 10/10/2009 - 09:17

De la tertúlia d'en Grasset d'ahir, si els afectats volguessin, podrien fer moltes denúncies. No és que s'expressin opinions, és que els tertulians diuen falsedats, una darrere l'altra, sobre fets absolutament objectius.

#13 Núria, BCN(CAT), 09/10/2009 - 19:33

Si només fos en Fuentes. Avui per ex. calia sentir en Graset. o La Copulo. Estic començant a creure que hi ha una mena de conxorxa doncs fixeu-vos com de tant en tant i amb entusias-me i sense necessitat treuen en Montilla a la conversació.