Publicitat
Comunicació · 28 d'Abril de 2009. 17:42h.

CiU demana la dimissió del director de Catalunya Ràdio

Per la caiguda de l'audiència i "la pèssima gestió" de l'emissora

CiU demana la dimissió del director de Catalunya Ràdio

Oleguer Sarsanedas

El Grup Parlamentari de Convergència i Unió demanarà en la propera Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del Parlament la dimissió del director de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedes, després de la caiguda en picat de l’emissora pública.
 
La diputada de CiU al Parlament, Joana Ortega, creu que les últimes dades de l’EGM són “l’evidència de la pèssima gestió de l’emissora”, que “els canvis fets a Catalunya Ràdio han estat guiats per interessos polítics” i que “el que cal és un canvi profund”. En la seva opinió, “aquest canvi profund passa, entre d’altres mesures, per un canvi en la direcció de Catalunya Ràdio”.
 
Ortega adverteix que Catalunya Ràdio està deixant de ser la ràdio nacional de Catalunya, que ha tingut una caiguda en picat de l’audiència i que en la següent onada podria passar al tercer lloc i veure’s avançada per la SER. En aquest sentit, lamenta “la manca d’ambició per fer uns mitjans de comunicació públics líders” i per aquest motiu ha avançat que en la propera sessió de la comissió parlamentària encarregada del control dels mitjans públics “CiU reclamarà que es facin els canvis adients i, això passa, entre d’altres mesures, per una reestructuració global i perquè s’assumeixin responsabilitats”.
 
Ortega fa aquest anunci després que aquest matí és reunís amb el Secretari Executiu de Comunicació i Estratègia de CDC,  David Madí, per analitzar la preocupant situació de Catalunya Ràdio. Tots dos han coincidit en què fa temps que CiU presagiava aquesta davallada i que cal reaccionar immediatament.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 ana, bcn, 29/04/2009 - 13:27

aquest paio el van fer fora de tv3 per incompetent, de editorial Planeta pel mateix, va ser un desastre com a cap de comunicació del Forum de les Cultures a Catalunya radio ha colocat les amitats, com el mamatot Barril :c33,periodico, btv, catradio. Fora

#6 Daserrout, BCN, 29/04/2009 - 11:43

La Minobis i el Sarsanedas treballant fort per fer gran el grup Godó. Continueu votant tripartit

#5 Guillem, Barcelona, 29/04/2009 - 11:38

La molla espanyolista, quan se sequi, farà engrunes cat Ràdio.

#4 Montserrat, Catalunya perplexa, desorientada i decadent, 29/04/2009 - 10:59

Ara l'hi donaran la medalla de Sant Jordi, pels serveis prestats a la causa del tripartit, diluir Catalunya dins de les espanyes amb l'imposició de la mateixa mediocritat cultural i política que llueixen els polítics de l'actual govern. Gràcies ERC.

#3 monica, Bcn,Catalunya, 29/04/2009 - 05:34

Seria possitiu que la gent sabes, que aquest mediocre,que ell solet s ha carregat una emissora publica, va amb xofer i cotxe oficial!, el vaig veure l altre dia. Felicitat Monti,cadod i saura!