Publicitat
Comunicació · 11 de Desembre de 2009. 14:38h.

CiU demana "més pluralitat" a Manuel Fuentes

Joana Ortega el felicita per recuperar el lideratge

CiU demana "més pluralitat" a Manuel Fuentes

Manuel Fuentes entrevista Joan Puigcercós

La portaveu de CiU a la comissió de control de la CCMA, Joana Ortega, ha demanat "més pluralitat" a les tertúlies de Manuel Fuentes, que presenta 'Els matins de Catalunya Ràdio', durant la primera compareixença del director, Ramon Mateu, per explicar els canvis a l'emissora.

"El pluralisme és encara una assignatura pendent", ha afirmat Ortega tot just començar. "Cal millorar el pluralisme a Catalunya Ràdio, especialment en el vaixell insigne, el programa de Manuel Fuentes, amb els tertulians i els col·laboradors".

A diferència d'altres crítiques des de CiU al periodista -com Jordi Cuminal o Meritxell Borràs; la dirigent d'Unió ha estat mesurada perquè l'ha felicitat per recuperar el lideratge. "Ha sabut gestionar amb professionalit les notícies del darrer trimestre, que han estat convulses, i li han donat un lideratge que realment se l'ha merescut", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Krosta, Bcn, 12/12/2009 - 10:27

No tornis Bassas, per ara no.Deixem que peti (o tripeti) tot.
salut

#3 Teresa, Moià, 11/12/2009 - 15:19

Jo també li demano al Fuentes que sigui més plural. Quan entrevista un que no és socialista el trepitja, a les tartúlien tothom pensa el mateix Crec que no ha assolit cap lideratge, fa una hora més i li sumen i de 7a8= Romagosa

#2 Edu, BCN, 11/12/2009 - 15:03

El mateix Fuentes va reconèixer fa anys en un Problemes Domèstics, que quan deixés de fer ràdio i televisió, no descartava dedicar-se a la política. D'altra banda, mai se n'ha amagat de la seva gran amistat amb dirigents del PSC...

#1 Marc, Tarragona, 11/12/2009 - 14:50

El Fuentes és un sectari sociata. El Pere Mas ho fa millor que ell