Comunicació · 17 de Setembre de 2010. 14:50h.

CiU denuncia que Catalunya Ràdio escombra cap el tripartit

Jordi Cuminal: "Es produeix quasi un 80% de presència de membres del Govern"

CiU denuncia que Catalunya Ràdio escombra cap el tripartit

Fuentes i Montilla, en una entrevista

El diputat de CiU, Jordi Cuminal, ha plantejat un cop més davant la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, l’existència d’un estudi intern de la Corporació sobre la valoració del pluralisme en els mitjans públics catalans.

Segons Cuminal, “fa més de dos anys que parlen d’aquest informe, però en cap cas ens han presentat el seu contingut” i per això el diputat nacionalista ha reclamat que “si existeix, facin-lo públic abans de les eleccions del proper 28N”.
 
Jordi Cuminal ha denunciat reiteradament davant d’aquesta comissió la manca de pluralisme a TV3 i Catalunya Ràdio i avui ha insistit novament, que “a Catalunya Ràdio es produeix quasi un 80% de presència de membres del Govern i a TV3 no s’arriba a aquests percentatges, però també es mouen en xifres molt llunyanes de la paritat”.
 
Jordi Cuminal ha denunciat també el “diferent tracte que reben els casos que estan en mans de la justícia en funció del partit al qual afecten” i especialment, “unes declaracions d’Artur Mas en les quals es referia a possibles pactes amb PP, PSC i ERC, i que es van tallar incloent-hi només les referències al PP”.
 
Sobre aquest exemple concret, Mònica Terribas ha reconegut “una manca de criteri terrible, que canviava absolutament el sentit de les declaracions. Va ser un error absolut”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 josep ruiz garcia, santa coloma , la de farners, 18/09/2010 - 19:30

Per uqe us penseu que ha pujat tant la audiencia de RC1 ? Jo fa set anys que no poso Catradio. Es infame.....

#4 kim, hospi, 17/09/2010 - 18:15

On es la noticia? aixo es conegut desde quant van fer fora a en Bassas per posar la Neus perque era més "propera" al tripartit.

#3 romota, Lleida, 17/09/2010 - 17:21

Els directius dels mitjans públics s'han venut totalment a la "crosta" i sense cap mirament desinformen totalment. És lamentable com tots els catalans paguem aquest mitjà que és utilitzat tant parcialment a favor del Tripartit. Sobretot sorpren l'actitud de la Terribas

#2 valeri torres, barcelona, 17/09/2010 - 16:59

El dia que CiU entri al govern, aqui poques setmanes, que faci neteja a ala Radio Nacional de Catalunya, i s'acabara el broquil. Independencia.

#1 Jordi, Teià, 17/09/2010 - 15:53

Fins i tot corre el rumor que a Catalunya Ràdio li volen canviar el nom per "Catalunya Ridao".