Publicitat
Comunicació · 5 d'Octubre de 2012. 13:38h.

CiU, ERC i ICV s'alien contra el director d''El Mundo'

Diuen que la comparació del Camp Nou ple de senyeres amb l'Alemanya nazí és "infame, vergonyosa i insultant"

CiU, ERC i ICV s'alien contra el director d''El Mundo'

Tremosa i Romeva, amb Junqueras, en una imatge d'arxiu

CiU, ICV i ERC han presentat una pregunta parlamentària a la Comissió i al Consell Europeu per a denunciar públicament el director d’El Mundo, Pedro J. Ramírez, per haver gosat comparar un Camp Nou ple de senyeres amb l'Alemanya nazi en el seu compte de Twitter el 3 d'octubre.

Els eurodiputats, entre els quals el de CiU, Ramon Tremosa, han titllat dita comparació d’"infame, vergonyosa i insultant" i han demanat tant a la CE com al Consell si aquestes afirmacions estan d'acord amb els valors democràtics i de respecte a la diferència, que són el fonament de la UE i que estan reconeguts en els Tractats i en la Carta de Drets Fonamentals.

"La intoxicació que representa comparar un Camp Nou ple de senyeres amb l'Alemanya nazi hauria de fer reflexionar tot Europa sobre la falta de respecte envers els altres de certs cercles comunicatius amb base a Madrid. Cal un toc d'atenció públic per aturar aquesta deriva de tints antidemocràtics", han declarat els eurodiputats catalans.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 xavi, st julià, 05/10/2012 - 23:06

No hi ha cap fiscal amb dos p..... que li obri diligències ?

#5 PeredePalau, palau-solità i plegamans, 05/10/2012 - 19:20

va vinga, que algú pengi el vídeo (ja fa uns anys) on aquest personatge apareixia vestit de forma estrambòtica mantenint relacions amb una noieta, i això es va tapar del tot, depravat dels collons, i a sobre fatxa, és que ho té tot!!!

#5.1 luis, barcelona, 05/10/2012 - 19:27

Dius:
amb una noieta, (noieta?) i això es va tapar del tot
a QUIN MÒN VIUS?
So ho han vist fins les RATES

#4 JON, lLEIDA, 05/10/2012 - 14:50

Espero que hagin valorat amb qui es juguen els quartos. Aquest "sujeto" ha fet desapareixer del mon una noia de vida alegre amb la que va tenir un afaire. Ningú ha pogut parlar amb ella, ni fer-li fotos. Això no ho ha aconseguit ni el rei.

#3 Trinity, BCN, 05/10/2012 - 14:00

molt bé molt bé, la millor manera de fer entendre la independència de Catalunya al món és donar ressò a totes les barbaritas que es diuen a Madrid

#2 Laura, Vila de Gràcia, 05/10/2012 - 13:51

El Pedro J Ramirez, conegut pel seu ultranacionalisme espanyol, no ha comparat mai un camp de futbol ple de banderes espanyoles quan juga la "seleción". Això no li sembla pas la inauguració dels jocs olímpics de Berlín. Curiós. Quin fetxenda, el de la piscina que incomplia la LLEI de costes.