Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2010. 18:16h.

CiU es queixa de Pere Escobar

La federació lamenta la baixa audiència dels esports de Catalunya Ràdio

CiU es queixa de Pere Escobar

Pere Escobar amb Pichi Alonso

El periodista Manel Fuentes ha aconseguit remuntar l'audiència dels matins de Catalunya Ràdio, però la resta de franges horàries encara estan lluny del que s'espera de la ràdio pública, segons va destacar la portaveu de CiU Joana Ortega en la darrera comissió de control de la CCMA.

Ortega va felicitar el director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, "per la franja del matí", però en canvi va expressar la seva "preocupació per les franges de tarda, de nit i de matinada on, segons el Baròmetre, la reducció de l'audiència ha esta del "18,5" al matí, el 15,4" a la tarda i el 14% a la nit".

Ramon Mateu es va justificar en què era "massa d'hora" valorar els canvis introduïts aquesta temporada amb Sílvia Coppulo a les tardes o Pere Escobar als esports. El director de Catalunya Ràdio va evitar fer autocrítica i va insistir que "estic content per la programació".

Precisament la diputada de CiU li va reclamar "un esperit més crític" i li va expressar "un motiu de preocupació" perquè "l'esport no acaba de tirar endavant". "Diu que és molt aviat, però li demanaria un esperit crític", va insistir.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josep, Barcelona, 16/02/2010 - 19:11

"bestial-bestial" patent del senyor Escobar, lamentable.

#9 Carles, Cardona, 16/02/2010 - 16:27

Afortunadament ara hi ha una oferta de ràdio en català prou àmplia i majoritaria per tant no cal que es preocupin tant a CIU per la audiència de Catalunya Ràdio, fa 10 o 20 anys si que era important ara que tenim prou oferta en català no cal patir-hi.

#8 Ramon, Barcelona, 16/02/2010 - 11:32

Alonso no en diu mai ni una que no sigui atinada i d'interès. Gran elegància. Registre esplèndid. Als sicaris de Polònia potser els fa ràbia que un valencià fos seleccionador català. Ara, amb el comissari sociata vingut de la SER no s'hi fiquen, no!

#7 xa, cat, 16/02/2010 - 08:54

No m\'extranaya que perdi audiència, tenint com te d\'invitat al Emilio Perez de Rozas. No hi ha qui els aguanti. Només lif alta portar al Sergi Albert. Infumable

#6 Joan F, Sabadell, 15/02/2010 - 23:12

Crec que tant li fa si la gent escolta l'Escobar o qualsevol altra ràdio. El que no entenc és perquè CIu o cap altre creu que és fonamental pel país l'audiència de Catalunya Ràdio. Els fonaments ja hi són , ara que tothom trii el que vulgui escoltar