Publicitat
Comunicació · 18 de Juny de 2010. 12:09h.

CiU està "un punt enfadats" amb la directora de TV3

La federació es queixa de manca de pluralitat en els informatius

CiU està "un punt enfadats" amb la directora de TV3

Terribas, a l'esquerra

El diputat de CiU, Jordi Cuminal, ha retret a la directora de TV3 una suposada manca de pluralitat en els informatius de la televisió pública catalana. Segons Cuminal, el PSC ha ocupat més temps en els TN que no pas la federació nacionalista i això fa que "estem un punt enfadats" amb la directora de TV3, Mònica Terribas. El diputat ha apelat als informes del CAC per a defensar la seva queixa.

Terribas ha replicat que els partits tenen "percepcions" diferents sobre el temps que se'ls hi dedica, a més de considerar que "tant el PSC com CiU estan en campanya ja els caps de setmana" i "a vegades no arribem a tot". La resposta no ha agradat a Cuminal que li retret que "no estem en campanya, la campanya comença 15 dies abans de les eleccions"

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 David, Cornellà, 20/06/2010 - 12:46

BGT: quins programes fa TVE en català? I que TV3 no en fa en castellà és absolutament mentida; estic fart de veure documentals en castellà al 33 (algun d'inintel·ligible).

#3 Thiago, Vic, 18/06/2010 - 17:27

A Mercè Lindó: Semblant a la de TV1 la pluralitat... Tot i que, val a dir que la televisió pública Espanyola i la Televisió pública catalana, són qui més fan per una televisió de qualitat. No son les uniques però déu ni do!

#2 BGT, Mataró, 18/06/2010 - 17:19

¿por que en tve se emite en franjas horarias diversas programas en català y en tv3 no se hacen algunos en castellano? ¡en definitiva la mayoria de catalanes tenemos el castellano como lengua propia!

#1 Mercedes Lindó, Barcelona, 18/06/2010 - 16:34

En tv3 en mi opinion no hay ni pluralidad ideológica ni linguistica! parece el NO-DO o el NO-DU como dicen por ahí!