Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2012. 19:49h.

CiU, PPC i PSC pacten retirar la publicitat de Catalunya Ràdio

Camats asegura que deixa els mitjans públics "tocats de mort"

CiU, PPC i PSC pacten retirar la publicitat de Catalunya Ràdio

Perilla la publicitat a Catalunya Ràdio, segons ICV

CiU, PPC i el PSC haurien pactat retirar la publicitat de Catalunya Ràdio en la ponència de la nova Llei de l'Audiovisual, segons ha denunciat la portaveu d'ICV, Dolors Camats. La mesura, en cas de ser aprovada, beneficiarà el Grup Godó -que té Rac1- i altres cadenes privades.

El redactat final “estableix les condicions per reduir de manera progressiva la publicitat en les emissions amb la voluntat d’afavorir la lliure competència dins el mercat audiovisual” i “en el cas de les emissores de ràdio la reducció progressiva de la publicitat ha de tendir cap a la seva desaparició”, segons Camats.

Per a la dirigent d'ICV “això és la fi dels mitjans comunicació públics amb el pacte entre CiU i PP i l’aval del PSC” a qui ha qualificat com “el convidat de pedra”. “Estan enterrant els mitjans públics de Catalunya, perquè Catalunya Ràdio no podrà fer el mateix si no té els ingressos que li garanteix la publicitat”.

Per la seva part, el diputat del PSC, JOan Ferran, ha desmentit el comunicat d'ICV i ha afirmat que "Camats menteix quan diu que el PSC és l'aval del pacte CiU-PP a la CCMA". Al seu twitter ha afegit que "el PSC manté esmenes centrals llei audiovisual vives i no ha votat res publicitat".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#15 pantumaca, Vilanova, 03/02/2012 - 09:36

Muy bien. A ver qué hospital cierran ahora para sufragar el mantenimiento de Nazionata Ràdio.
Es de agradecer al PPC que por fin muestre claramente que, a nazionalismo, de ninguna manera le va a ganar ni CiU ni PSC.

#14 pere, Barcelona, 02/02/2012 - 20:55

Fa por veure fins on mana "EL CONDE". Però encara hi ha marge per "millorar". Amb el ticket moderador de les receptes hi podriem afegir 1,25 euros de res i amb les aspirines lliurar un exemplar de LA VANGUARDIA i pujaria la difusió un munt. Viscal el gobern dels millors.

#13 Joan, Tarragona, 02/02/2012 - 19:29

Ja n'hi ha prou de favors al Conde, no?

#12 angel, cardediol, 02/02/2012 - 18:33

Cada dia que pasa els de CyU son cada vegada mès Ecspañols.

#11 Grimm, Barcelona, 02/02/2012 - 09:49

Independentment de tot, la realitat és que treure la publicitat significa que el cost dels mitjans dependrà només de diners públics. Per tant la ciutadania pagarem i assumirem el 100% del cost dels mitjans. Al mateix temps que s'afavoreix als mitjans privats que recuperaran volum d'anunciants.

#11.1 Terraxa, Terrassa, 02/02/2012 - 16:18

És que no n'hi ha d'haver de mitjans públics.
El sector públic ha de limitar-se al realment necessari: sanitat, ensenyament, seguretat, infraestructures... i que el ciutadà vegi reduida la seva càrrega impositiva, de manera que pugui lliurement decidir en què gasta els seus calers.

#11.2 Carrasclet, Girona, 02/02/2012 - 18:59

Terraxa perquè ets tan ignorant. És molt possible que com a votant del PP estiguis en contra de la llengua i la cultura catalanes. Molta gent ha après a parlar català escoltant Catalunya Ràdio. El que s'hauría de fer és treure les subvencions públiques als mitjans privats com els del grup Godó.

#11.3 Terraxa, Terrassa, 02/02/2012 - 19:50

S'ha de treure qualsevol mena d'ajuda a mitjans de comunicació, públics o privats.
Seré ignorant, però no tonto, i em NEGO a que els meus impostos vagin a parar a les mans de gestors polítics, que inevitablement MALBARATARAN els nostres calers, com demostra aquest costossíssim monstre de CCMA