Comunicació · 17 d'Octubre de 2012. 22:50h.

CiU recol·loca Vicent Sanchis a la Xal

L'exdirector de l'Avui presentarà un programa en horari de màxima audiència a la televisió de la Diputació de Barcelona

CiU recol·loca Vicent Sanchis a la Xal

Sanchis, amb Carretero, durant una Assemblea de Reagrupament

El periodista Vicent Sanchis presentarà un programa informatiu per a la Xarxa cada dia d'onze a dotze del vespre, segons ha sabut e-notícies.

L'espai s'estrenarà el proper 29 d'octubre i s'emetrà, en principi, per a totes les televisions locals associades.

La Xal és la cadena de televisió que depèn de la Diputació de Barcelona que ara governen conjuntament CiU i PPC.

Sanchis, que no ha amagat mai el seu sobiranisme, va ser director del diari Avui durant els anteriors governs de CiU a la Generalitat. Posteriorment, ja en l'època del tripartit, va ser substituït en la direcció del diari i va passar a dirigir Barça TV, amb Joan Laporta de president.

L'arribada de CiU i el PPC a la Diputació de Barcelona va provocar canvis també a ComRàdio i la Xal, ara en procés de fusió. L'anterior director, Francesc Triola, de la confiança del PSC, va ser substituït per Rafael de Ribot, de la confiança de CiU.

Vicent Sanchis (València, 1961) és Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Vicepresident d'Òmnium Cultural, ha estat director del setmanari El Temps, de la revista Setze -suplement del diari El Observador- i de l'Avui. Presideix el Consell Editorial de la Corporació Catalana de Comunicació SL.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Bernat, BCN, 18/10/2012 - 20:54

Un producte paradigmàtic de la menjadora de CiU. Aquest va de xollo en xollo pels kmitjans oficials pagant tots nosaltres, clar.

#14 Anouk, Oostende, 18/10/2012 - 14:12

Al vídeo que convidava a la mani del 11-S,quants dels que hi apareixien mai han treballat a l'ombra de l'administració?Tot i que el Sanchís sembla un periodista prou vàlid i preparat,no li conec feines fora del poder o de la subvenció del poder.

#13 -emilio, a, 18/10/2012 - 13:18

yo pensaba que el Vicentico estaba en el paro y es al reves, está pluriempleado, ahora mismo es Vicepresidente de Omnium y preside el Consell Editorial de la Corp -esto qué es? publico o privado?.... Y la semana pasada ganó un certamen literario con 6000 eurillos de premio. Ole tú Vicent. Ole tú.

#12 -emilio, a, 18/10/2012 - 13:11

Se lo merece eso y mucho mas, que es muy buen chaval y mejor patriota

#11 Nitsuga, Barcelona, 18/10/2012 - 11:48

estomago agradecido desde el 88 que lo ficho prenafera para el observador nunca ha podido ganarse la vida fuera del partido. un gran estomago agradecido