Publicitat
Comunicació · 19 d'Octubre de 2011. 20:37h.

CiU replica que el tripartit sortia més per TV3

Meritxell Borràs afirma que el Govern de Montilla arribava al 47% i ara nomé al 32%

CiU replica que el tripartit sortia més per TV3

Imatge del gràfic publicat per Meritxell Borràs

Meritxell Borràs, diputada per CiU al Parlament, ha afirmat que el tripartit tenia més minuts a TV3 que l'actual Govern. En un nou article al seu bloc personal, de rèplica al socialista Joan Ferran, la diputada explica que "Ferran diu que la voluntat de Convergència i Unió al modificar la Llei de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió de Catalunya és poder concentrar poder, laminar el pluralisme i anar a disc sol·licitat i en cap cas respon a la voluntat  i necessitat d’austeritat".

"Se’ns dóna les dades dels temps que  durant el mes d’agost del 2011 TV3 ha donat als diferents actors polítics. Segons l’autor de la tesi, només cal sumar per veure quin és el repartiment de temps que es dóna al Govern i els dels grups parlamentaris . Suposo que fa aquest plantejament per que deu considerar que actualment no es dóna prou temps als grups que estan a la oposició i en canvi massa temps al Govern i als grups parlamentaris que donen suport al Govern", afegeix.

"Bé, siguem objectius i analitzem el que diu el CAC. Comparem el que ha passat l’any 2011 i analitzem el que passava el 2010, posem el mateix prisma", apunta Borràs abans d'aportar les dades de l'informe, segons el qual al juliol del 2010 el Govern de Montilla va tenir 1h 54' a TV3 (47,6%) mentre que al juliol del 2011 CiU, al capdavant de la Generalitat, ha gaudit de 59' 51" (32%).

"Que fàcil és tergiversar la veritat! El que se’ns venia com un favor al Govern de Convergència i Unió resulta que és un flac favor al Govern actual. Les coses no quadren oi? Si l’actual situació (amb Llei de la Corporació inclosa) dóna uns resultats tan excel·lents pel Govern, segons el diputat, per què som tan rucs de voler-la canviar? No serà simplement que es vol austeritat? Segurament, no tothom té els mateixos objectius a la vida, i mentre a uns ens toca administrar una època de dificultat i ser austers, altres només comptabilitzen temps i segurament, enyoren les trucadetes…o potser encara es fan Sr Ferran?", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 20/10/2011 - 12:37

El Casal,12,30h.--El temps ens dona la raó.Aquest comentari el varem fer ya a la tertulia molts messos enrera...,pro no sa de ser gaire inteligent per veure axó.CiU es de pa de pesic ,cada cop u tenim mes clar,tenim governants de pa amb oli,no son ni inteligents per posar els seus en llocs claus

#2 Séneca, Barcelona, 20/10/2011 - 00:55

Espabileu-vos. Llegiu qualsevol manual d'agit prop comunista-socialista i aprendreu. Badeu.

#1 ramon, barcelona-c, 19/10/2011 - 23:34

Com hauría de sortir mes aquest govern que el tripartit si tot l'equip de redactors i realitzadors ,tots, son de l'esquerreta que fa que quants veus le noticies de TV3 et penses que encara governa el Tripartit ??. Clar si només veus telecinco o antena 3 , com el Emilio , no entens res de res