Publicitat
Comunicació · 8 de Maig de 2009. 12:21h.

CiU veu la mà de Joan Ferran a 'La Setmana' de TV3

La federació denuncia la "governamentalització" de la cadena

CiU veu la mà de Joan Ferran a 'La Setmana' de TV3

Roda de premsa "La setmana de TV3"

La diputada de CiU al Parlament Meritxell Borràs ha criticat 'La Setmana' de TV3 que, enguany, intentarà transmetre una visió optimista de la crisi. Borràs ha posat com a exemple de "la governamentalització" de la cadena el fet que fos presentada -a més de per la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas- per dos consellers de la Generalitat: Mar Serna (Treball) i Josep Huguet (Innovació).

Borràs ha assegurat que el temps que TV3 dóna al Govern "és de més del 50%" i ha recordat que el fet que doni "idees positives" arriba després de les crítiques de Joan Ferran, del PSC, a la darrera sessió de control. "Seria subjectiu pensar que una cosa ve de l'altra", ha afegit amb ironia.

La directora general, Rosa Cullell, ha recordat que "aquesta setmana fa molts anys que la fem" i que "sempre ha estat el conseller o la consellera el que l'ha presentat", però que "serà plural" i "donarà informació que el ciutadà de Catalunya vol sentir".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Meliq Salau, Reus, 09/05/2009 - 09:05

Fan molt mal. Entre els espanyols i els catalans traïdors tenen tots els exèrcits, que avui en dia són els mitjans de comunicació.
Els catalans necessitem un potent grup comunicacional, car estem en guerra i hem d'estar armats en front l'enemic

#7 muntsa, barcelona, 09/05/2009 - 08:11

Quina diferencia entre ser entrevistadora dura y directora de la tele de Catunya!!!

#6 Josep, Barcelona, 09/05/2009 - 06:57

Per que serà que la Terribas s'ha engreixat com un socialista, fileso o ercista per la crotqueta qualsevol? TVRES i feixisme d'esquerres; sort que només queden 14 mesos del NAZIONAL.MONTILLISME-ECSPANYOL!!! i en Mas, cal que apreti més als TRI-FILESOS

#5 Enric de G., Barcelona, 08/05/2009 - 22:19

Em comença a recordar la TV3 dels temps d'en Pujol, quan aquest sortia ni que fos inaugurant una paperera o una parada d'autobús en qualsevol poblet per apartat que fos. Vull dir que TV3 sempre ha estat una TV del Govern sigui del color que sigui.

#4 Meliq Salau, Reus, 08/05/2009 - 21:54

En efecte, i no cal ésser cap linx per a adonar-se'n.
El PSOE-PSC va començar a menjar-se Catalunya per la cua i quan els de CiU se n'adonen ja van pel coll.
Però no reaccionen i en Mas no para de repetir com un papagai: "Jo no sóc independentista"