Publicitat
Comunicació · 29 de Juliol de 2022. 14:26h.

Ciutadans denuncia la "degradació" de TV3

Nacho Martín Blanco dubta de la nova direcció i demana "equanimitat i neutralitat"

Ciutadans denuncia la "degradació" de TV3

El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha denunciat la "degradació" dels mitjans de comunicació públics a Catalunya, durant la seva intervenció aquest divendres a la comissió de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Considera els nous directors de TV3, Sigfrid Gras, i de Catalunya Ràdio, Jordi Borda i la presidenta de la CCMA, Rosa Romà estan "davant l'oportunitat de deixar enrere un període de degradació absolutament inadmissible dels nostres mitjans públics".

"Tenen una tasca difícil al capdavant d'uns mitjans que estan, deixi'm que li digui amb tot el respecte, extremadament desacreditats per una part, si més no, important de la ciutadania de Catalunya", ha manifestat.

El diputat ha afirmat que des del seu grup "no som optimistes", però "els concedim el benefici del dubte". Nacho Martín Blanco ha insistit en "la necessitat de tenir uns mitjans públics mínimament equànimes" que es regeixin per la "neutralitat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 29/07/2022 - 18:37

Si la degradación la denuncia Nacho Martín Blanco seguro que existe realmente.
¿Cuando se solucionará el problema de los medios de comunicación públicos de Cataluña?
- ¡Cuando salgan de las garras del Nacionalismo!

#1 Centre lliberal, Barcelona, 29/07/2022 - 16:56

Llàstima d'ambicions i egos polítics que han malmés C's. Nacho Martín és com un cigne entre patos, igual que Edmundo Bal i tants d'altres de C's, preparats, educats, respectuosos, un partit de centre lliberal per equilibrar la balança,imprescindible en aquest pais de populismes rancis i sense escrúpols que ens volen fer beure a galet