Publicitat
Comunicació · 12 de Desembre de 2008. 13:17h.

Ciutadans denuncia un "publirreportatge" de Benach

Emès pel programa 'Entre línies' després de la polèmica pel 'tuning' del cotxe oficial

Ciutadans denuncia un "publirreportatge" de Benach

Ernest Benach

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha aprofitat la sessió de control de la CCMA per a denunciar, en la seva opinió, "el publirreportatge" del president del Parlament, Ernest Benach, al programa 'Entre línies' de TV3 després de la polèmica pel 'tuning' del cotxe oficial. Rivera ha afirmat que explicava la "vida i miracles del president Benach en pla personal" i que aquesta era "molt respectable", però ha recordat que Televisió de Catalunya és "un mitjà de comunicació públic".

La directora de TV3, Mònica Terribas, ha admès que "entenc la seva sorpresa", però ha explicat que l'espai ha dedicat altres programes "a personatges rellevants com Jordi Pujol, Lluís Llach o Jorge Lorenzo". Terribas ha insistit que es va començar a gravar abans que saltés la polèmica el passat 23 d'octubre i que "amb bon criteri periodístic van decidir incorporar el context d'actualitat". A les crítiques s'hi ha afegit el diputat de CiU Jordi Cuminal que s'ha preguntat "quin és l'objectiu d'aquests programes" i ha recomanat que "s'anunciïn amb antelació".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 JULI ANTIMAMONS, VIC, 13/12/2008 - 14:17

pAGA EL PUEBLO. que tontos verdad?

#15 amn, Gràcia, BCN, 13/12/2008 - 08:03

I, per cert. Algú ens explicarà qui va filtrar la noticia del tunning de l'impresentable aquest?. Perquè això, senyor Rius, explicar-ho, si que seria autèntic periodisme i no el copy paste aquest de l'e-noticies.

#14 amn, Gràcia, BCN, 13/12/2008 - 08:01

Acabarem a hòsties. I no per una qüestió de sigles, monarques o independències. Senzillament pel despotisme de la clase política. N'estic fart de l'us personalista que fan de la tele. Ens renyen, ens manen i es fan homenatges quan els rota. Infame.

#13 pepito, barcelona, 12/12/2008 - 23:15

supongo que lo sacarian devorando gambas y langosttinos.,En eso si que es una primera autoridad (solo si son gratis o paga el pueblo.)

#12 Eduard, Castelldefels, 12/12/2008 - 22:12

Josep (Barcelona)
Fes un esforç i miraquin és el titol del president del parlament. Fins fa uns dies era Molt Honorable, com el de la Generalitat. A veure si rera tan patriotisme tenim un estatalista de confon Parlament i Diputació franquista