Comunicació · 3 de Juny de 2021. 11:19h.

Ciutadans proposa "fer neteja" a TV3

Anna Grau denuncia "estalinisme informatiu i descontrol financer"

Ciutadans proposa "fer neteja" a TV3

La diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha denunciat que "els mitjans públics queden retratats per les seves violacions del respecte a la pluralitat", ha acusat TV3 de fer servir els programes d'humor com "una arma de guerra ideològica" i ha reclamat que cal "fer neteja". "Tant de bo TV3 i Catalunya Ràdio no estiguessin sotmesos a un estalinisme informatiu i a un descontrol financer", ha reblat.

Grau creu que "Catalunya Ràdio i TV3 han renunciat a ser la ràdio i la televisió de tothom per aferrar-se a una audiència cada cop més minvada, desinformada i narcotitzada". "Els mitjans públics catalans són una immensa deciepció periodística i informativa, un desert de propaganda on els millors periodistes catalans moren de gana i de sed" ha sentenciat.

També ha carregat contra la programació perquè "fa veure que la propaganda és informació, l'insult és humor i l'humor és una estructura d'estat, com els hi agradaria a vostès; quan no una arma de guerra ideològica contra el 74% dels catalans que no han votat independentisme en les últimes eleccions". "Vostès el que han fet és una autèntica neteja ètnica de l'audiència", ha sentenciat.

Anna Grau ha assenyalat directament el col·laborador Jair Domínguez per haver dit "puta Espanya" i ha equiparat "a un pati de col·legi on es practica el 'bullying'". "A més puta Espanya, més catxe" ha denunciat Grau, que ha afegit que "amb col·laboradors així qui necessita personal de plantilla".

La diputada de Ciutadans ha denunciat la plantilla "faraònica" de la CCMA formada per "milers de treballadors que es xucla 240 milions d'euros l'any de pressupost i no hi ha ni per començar". "Aquí ni concurs públic per renovar els càrrecs de la corporació, ni contracte programa, ni res; només hi ha una mà foradada que depèn de l'humor polític del moment", ha remarcat.

Finalment, la portaveu de la formació taronja ha sentenciat que "els mitjans públics són una decepció periodística on prosperen els Tonis Solers i els Jairs Domínguez" en detriment dels "bons periodistes" i ha fet una crida a la resta de formacions polítiques a "posar ordre a la casa". "Els mitjans públics catalans necessiten fer neteja", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 pep, riudomds, 05/06/2021 - 18:19

vaja, una altre periodista frustrada passada a política que ve a salvar el mon.

#9 Enric Romaguera Cubedo, L'Hospitalet, 05/06/2021 - 12:59

Com es possible que si TV3 no representa ni el 25 % dels catalans, porta mes de 45 mesos seguits sen la telavisió mes valorada i vista de Catalunya ?

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/06/2021 - 20:17

Cuando se limpie TV3 se limpiará a toda Catalunya. El Nacionalismo manipula mucho desde los medios y ensucia mucho. Conviene hacer caso a Anna Grau!

#7 Venanci, Vilassar, 03/06/2021 - 15:23

El discurs de l'Anna Grau es digne d'elogi, ha dit unes vertiats absolutes i que confirmen que l'evidencia no es pot negar. El segrest dels mitjans per part dels sediciosos s'han fet a l'estil totalitari imatge de l'estalinisme més tronat, amb unes plantilles repletes d'activistes fanatics i l'absencia de professionals honestos del periodisme.

#6 C, Vilassar de Mar, 03/06/2021 - 15:06

Lo increible es que alguien no independentista sepa qué hacen en TV3. Si no fuera por este tipo de noticias, podría creer que ya la habían cerrado. O que hubieran trasladado el Parlament a algún plató. Cerca del despacho del Director de TV3, claro.