Publicitat
Comunicació · 22 de Maig de 2020. 13:08h.

Ciutadans proposa "privatitzar" TV3

Nacho Martín Blanco demana que l'independentisme "se la pagui de la seva butxaca"

Ciutadans proposa "privatitzar" TV3

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha proposat a la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, que privatitzin TV3 i que l'independentisme "se la pagui de la seva butxaca".

Martín Blanco ha exposat durant la comissió de control al Parlament que "d'acord amb el més elemental sentit comú, persones com Toni Soler o Pilar Rahola, amb un discurs hispanòfob, estarien fora de qualsevol mitjà públic" i ha denunciat que "han convertit TV3 en un vedat privat".

El portaveu de la formació taronja ha denunciat que "han convertit TV3 en un vedat privat per a ús i gaudi dels catalans separatistes". "¿No creu que ha arribat el moment que ho privatitzin tot? També el finançament, i que se la paguin de la seva butxaca?", li ha demanat.

Llorach ha contestat que "no ha arribat el moment de cap privatització" perquè "som un servei públic essencial i així hi hem demostrat durant les deu setmanes de l'estat d'alarma".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ric ric, Reus, 01/06/2020 - 19:10

Carai si que esteu amargats els colons.

#10 CIUDADANOS NUNCA MAIS, NUNCA MAIS, 22/05/2020 - 21:47

Por el bien de todos nosotros, esperemos que Ciudadanos desaparezca... hay otras opciones políticas o sino que Girauta y la buena gente funde un nuevo partido que no traicione a sus votantes

#9 electra, Barcelona, 22/05/2020 - 21:16

Moltissims catalans votariem a favor!!

#8 Juan Jose García, Cunit, 22/05/2020 - 19:46

Yo creia que C´s ya no existía.Disculpas.TV3 es un símbolo.Y los símbolos no pueden tener un tratamiento racional como
si fuera un edificio de aprtamentos.No se han edificado los campos nazis ni las sedes de la Gestapo.Un museo,quizá.

#7 Lobisome, BCN, 22/05/2020 - 18:01

TV3 no es la televisón de Cataluña, como La Diada no es la Diada de Cataluña, la fractura social - una manera eufemística de aludir al odio, que antes no estaba presente de la cruda manera como lo está ahora) no va a desaparecer en décadas. Han vuelto "Salon fähig" (como dicen los alemanes) al odio.