Publicitat
Comunicació · 2 de Setembre de 2011. 15:33h.

Clapés: "mai he estat sectari"

"La gent es pot guanyar la vida a Catalunya Ràdio o a Rac1

Clapés: "mai he estat sectari"

Toni Clapés, en un moment de l'entrevista

El director del programa Versió RAC1, Toni Clapés, ha assegurat en una entrevista a e-notícies que a diferència d'altres "jo mai he estat sectari". El comunicador ha fet aquesta reflexió en relació al fitxatge de Carles Torres per a la nova temporada del seu programa, el periodista que va donar a conéixer el fenomen de la Central lechera, i que també col·laborarà a Catalunya Ràdio.

"Mai he tingut cap problema en què la gent es pugui guanyar la vida sigui a Catalunya Ràdio sigui a RAC1. Hi ha d'altres que potser s'ho miren des d'una altra perspectiva. Hi ha gent que és sectària, jo mai he estat sectari. Hi ha gent que només vol els seus i potencia els seus. La meva filosofia és que si volem que col·labori al programa i col·labora en un altre mitja per a nosaltres no hi ha cap mena de problema", ha afegit.

Versió RAC1 lidera la franja de la tarda a Catalunya amb 192.000 oients, segons la darrera onada de l'EGM. Aquestes xifres també van sorprendre Clapés, qui ha indicat que "tampoc m'ho acabo de creure perquè va ser molt sorprenent".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 jajajjajaa, barcelona, 07/09/2011 - 09:39

dubto que treballant al grup godo.....no facis alguna coseta que no t´agrada jajajajaa

#12 Pau, BCN, 06/09/2011 - 16:53

El millor programa de la radio!!! Que segueixin així per anys!

#10 maik the baik, bcn, 06/09/2011 - 12:48

l´escolto des que estava a CatRadio. Però ara trobo que tanta brometa i tanta imitació de Marcelins i cia ... cansa molt. (per cert el Sr. Marceli és una copia mediocre del gran Capri)

#9 Xavi, Cardedeu, 06/09/2011 - 00:26

En Clapés agrada perqué és humil, pràctic, sap liderar bons professionals, fa riure i és crític amb tot el que no és just.
Segueix així!!!

#7 Carles, Barcelona, 05/09/2011 - 21:56

Esgota una mica un programa que mai acaba de parlar seriosament, que a tot hi ha de trobar una suposada punta... ufff, fer-se el graciosillo sempre ha de ser cansat pels que ho fan, però el que és segur és que és esgotador pels qui escolten.