Publicitat
Comunicació · 5 de Desembre de 2012. 10:02h.

"Clatellot" a Wert del director d'El Mundo a Catalunya

Alex Salmon està "absolutament en contra que el català no sigui troncal"

"Clatellot" a Wert del director d'El Mundo a Catalunya

Salmon

El director d'El Mundo a Catalunya, Àlex Salmon, ha criticat l'esborrany del ministre Wert tant en un article a l'esmentat diari com a Els Matins de TV3. Salmon, però, també ha censurat la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

En aquest sentit, Salmon ha dedicat un "clatellot" tant a Wert com a Rigau i ha deixat clar que "estic absolutament en contra que el català deixi de ser una assignatura troncal". El periodista ha lamentat la "utilització de la política per part del ministre Wert com de la consellera".

Salmon ha reconegut que "Wert sabia que passaria el que passaria", i li ha tret importància per ser "un esborrany". "És igual, la Generalitat mai no ha fet cas de les sentències", ha ironitzat, a més d'assegurar que "sóc contrari a la immersió, però no sóc contrari al català".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#9 Tomppa, Sabadell, 05/12/2012 - 15:24

Si catalans han practicat peix al cove a Madrid vol dir que qualsevol persona hauria d'entendre que una persona qui fa feina per feixisme o vota feixistes espanyols ( PP / C ) o imperialistes ( PSOE ) no són amics dels catalans sinó fent peix al cove a Catalunya ... no són amables.

#9.1 oscar, tarragona, 05/12/2012 - 18:18

C no. És C´s (Ciutadans). I no són feixistes. Defenen les llibertats a Cataluña davant la intolerància separatista. Encara que us pesi.

#9.2 Gerard, Barna, 05/12/2012 - 22:43

Òscar: Es diuen Ciudadanos i, efectivament, no són feixistes. Només neo-lerrouxistes i autoritaris q defensen la imposició d'un model arcaic i basat en l'amenaça militar contra el dret del poble de Catalunya a governar-se a sí mateix, així com a defensar la seva llengua. De tolerants,res de res.

#8 andreu, tarragona, 05/12/2012 - 14:51

El que em crida l'atenció és que al marge de la postura respecte l'inmersió quant va sortir el borrador que treia al català de les assignatures troncals, ningu de ciudadanos va dir res al respecte, els hi assembla be relegar el catala a llengua de 3ª categoria despres parlen de bilinguisme i tal.

#8.1 Terraxa, Terrassa, 05/12/2012 - 16:25

És que hi ha esborranys i esborranys.

A més, són uns documents amb una enorme tendència a perdre's, i també mutants, es transformen en el contrari al que eren abans.

Tenen una permanència de 30 dies a la RAM humana.

Després, desapareixen.

#7 odena, islas cayman, 05/12/2012 - 13:15

el oriol junqueras decia en la campaña electoral que en una cataluña independiente el castellano estaria equiparado al catalan.pues ahora que tiene la sarten por el mango haber si lo cumple.

#7.1 El Pelut, Barcelona, 05/12/2012 - 13:59

A VEURE si d'entrada fas un petit repàs a la gramàtica de la teva llengua. A banda d'això, el Junqueras no ha dit mai el què tu estàs afirmant. Llegeix, instrueix-te i llavors sí, opina amb coneixement de causa.

#6 oscar, tarragona, 05/12/2012 - 13:00

Este hombre tiene miedo, se le ve, por eso se posiciona en contra de Wert. Quiere seguir viviendo tranquilo en Cataluña.

#5 joan, manresa, 05/12/2012 - 12:11

El Casal,12,05 h.--Compte que no es de fiar aquest titelle...,la cosa es tan greu que ha vulgut treure ferro a la cosa i aprofitar per carregar contra la Consellera....,aquest senyor es un impresentable i un manipulador...,el posem a la llista negra,per cert cada día crex més...." MARCHEM YA"