Publicitat
Comunicació · 8 de Juliol de 2015. 09:20h.

Collboni diu que TV3 “adoctrina”

El dirigent del PSC elogia “la pluralitat” de La Rambla de BTV

El president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, ha lloat “la pluralitat” de La Rambla de BTV i ha contraposat aquest programa a TV3, on segons el seu parer, “adoctrinen”. “Aquest és un debat on jo venia a respirar com a espectador. Perquè estava fart de que m’adoctrinessin des de TV3 o TVE en debats monocolors”, ha afirmat.

Collboni ha volgut felicitar el programa “pel format, per l’èxit d’aquests darrers anys”. “Aquest debat és no sé si el més plural o dels pocs plurals que hi ha a les televisions publiques que hi ha a Espanya i a Catalunya, i poso en el mateix sac TVE i TV3”, ha assenyalat.

En aquest sentit, el dirigent del PSC ha remarcat que “aquí hi ha contrast de parers, gent de diverses generacions i procedències, polítics, no polítics… això és un debat plural”. “Em sap greu que no continuï el programa. No entraré a valorar els motius, no tinc tota la informació”, ha explicat.

“La direcció de la casa pren les seves decisions, tot i que moltes vegades es pensa que els polítics influïm. Espero que si es deixa de fer La Rambla hi hagi un espai de debat polític com a mínim tant plural com el que hi ha hagut aquests anys, ha demanat.

Per la seva banda, el presentador, Daniel Domenjó, ha agraït les paraules de Collboni i ha replicat el comunicat emès per BTV que menystenia l’audiència del programa. El periodista ha assegurat que La Rambla ha estat un “èxit d’audiència també, tot i que algú ha volgut fer una lectura esbiaixada de tot això”.

“S’ha computat Barcelona ciutat quan el que s’ha de computar és tot l’àmbit de cobertura de BTV, que va molt més enllà de Barcelona ciutat. Ho dic perquè fonts oficials han dit això i no calia”, ha sentenciat.

Jaume Collboni
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Tirant, bcn, 09/07/2015 - 23:28

Vaya descubrimiento ... ¿Y en la escuela, Collboni? ... ¿En la escuela monoligüe que vosotros habéis apoyado ... no se adoctrina? ... Sé valiente y denuncialo también ...

#14 Antonio, Baix Guinardó, 09/07/2015 - 09:34

Te raó, TV3 ADOCTRINA!!, però una persona intel.ligent veu que té molt més canals per triar, el que passa és que veu que els altres NO ADOCTRINEN, més aviat INSULTEN i MENYSPREEN ,a part de fer una porqueria de programes de nivell 0.Encara sort en tenim d'INTERNET!!!!! .COLLBONI a fer una migdiada!

#13 Joan, Barcelona, 08/07/2015 - 16:48

Que pesat aquest Domenjó. Totes les noticies que llegeixo d'ell s'està queixant, volent demostrar que ell és l'únic plural, donant a entendre que és una víctima política i que té molta audiència. Que ensenyi les audiències i demostri les seves acusacions o que calli.
#UnProgramaMillorÉsPossible

#13.1 Xavi, Bcn, 08/07/2015 - 19:16

Joan joanet...que .l'enveja es poc sana...

#12 indortes, Barcelona, 08/07/2015 - 13:40

Per a tots els que parlen del PSC difuminat, més en voldrieu, viviu al matrix del 'pruses', aquest partit.difuminat ha tret més vots a Catalunya que ERC a les municipals, i a Barcelona ERC que aspirava a l'alcaldia (!!!) es a la estratosferica distancia d'un regidor del.PSC...

#11 Tele de qualitat, Barcelona, 08/07/2015 - 12:52

Centrem bé el debat, sense manipular! La decisió de suprimir La Rambla és anterior als resultats de les municipals a Barcelona.
La qüestió de fons, més enllà de la llibertat de criteri que sempre ha de tenir la direcció d'un mitjà, és quin model de televisió de servei públic es vol per BTV.

#11.1 Angel, Hospi, 08/07/2015 - 13:15

Centrem be el debat: aixo no t'ho creus ni tu. I si fos aixi, mes valdria que aquest director tornés cap a la xina xino-xano perque voldria dir que o té molta por de la pluralitat o no sap distingir què funciona i què no de la tele que se suposa que dirigeix. O ho fa la Colau per telèfon???