Publicitat
Comunicació · 9 de Desembre de 2016. 10:12h.

'Col·leguisme' a TV3

Marcela Topor admet que va acceptar l'entrevista amb Rahola perquè "tenim bon rotllo"

'Col·leguisme' a TV3

Topor i Rahola, compartint un arròs negre

Marcela Topor, la dona del president de la Generalitat, Carles Puigdemont; reconeix que ha acceptat l'entrevista amb Pilar Rahola al programa Fora de sèrie de TV3 perquè "la conec, tenim bon rotllo i complicitat". "He dit que sí perquè m'agrada el format i perquè m'ho ha demanat la Pilar, que és molt bona professional i m'ha fet molta gràcia dir-li que sí", afegeix.

Durant l'entrevista, que dura gairebé una hora, Topor explica detalls personals de la seva vida amb Puigdemont: "No ho diguis a ningú, però el primer petó ens el vam fer a París". També diu que han passat "nits romàntiques a França i Romania" i exposa que Puigdemont és "romàntic en la justa mesura".

Rahola, que tuteja Marcela Topor i li pregunta "impertinències", també li demana pel "sexe a l'hora d'anar a dormir, a qualsevol hora, a qualsevol racó... Li posem alegria a la cosa?" "Evidentment, es tracta de gaudir", respon ella, que evita donar més detalls.

La 'primera dama' diu que "em sento catalana i sento Catalunya com la meva casa, però intento preservar la meva identitat" i apunta que "sempre que puc parlo romanès amb les meves filles i intento mantenir la tradició al Nadal, la Setmana Santa i Sant Joan". "Sents que no seràs mai al 100% d'aquí i, quan tornes a Romania, tampoc ets d'allà al 100%", conclou.

També repassa les seves arrels i recorda que "l'època de Ceaucescu era molt grisa, amb una repressió terrible". "Nosaltres no vam patir la persecució ni vam passar gana, però molta gent sí. El menjar estava racionalitzat. Mai vaig tenir por, però tenia una sensació constant de ser vigilada. Els últims anys de la dictadura es van obsessionar molt amb el control", exposa.

Finalment, assegura que "no em dedicaré mai a la política. De cap manera. Amb un polític a la família en tenim suficient". "M'adaptaré com ho he fet fins ara a la decisió del Carles. I ell la prendrà com la cregui convenient. Hi ha molts escenaris possibles i hem vist com les coses poden canviar d'un dia per l'altre de manera sobtada. Pot passar qualsevol cosa i estem mentalitzats", assenyala.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#27 Frank, Vic , 10/12/2016 - 02:19

Rahola ella solita va a hacer descarrilar el Pruses. La entrevista masaje dejo patente lo cutre , cateta y manipuladora que es la Pilar Rahola. La rumana bien.

#26 Agustinon, Tarragona, 09/12/2016 - 18:58

¿Esta señora no es la que sale en la loteria de la Grossa o estoy equivocado?

#25 PepetCabrejat, Bcn, 09/12/2016 - 18:46

Res de nou, provinciana i carrinclona com sempre.

#24 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 09/12/2016 - 18:26

Que no recordeu a aquesta arpia aprofitant qualsevol oportunitat per ensabonar vilment al Gran Gatsby, ara caigut en degracia i degradat a inaugurador de ridiculs carrerons sense sortida ?

Si fins i tot li va escriure una hagiografia que va fer avergonyir als meritosos vicentets.

#23 Tv3 delux, Bcn, 09/12/2016 - 16:45

Que voleu que us digui?, per mi hauríen d'haver portat el Matamoros per donar més suc al programa, la menuda que crida no cal per que la Pily ja crida prou.