Publicitat
Comunicació · 26 de Novembre de 2014. 09:21h.

Colomines acusa Sellarès de “putos insults”

“El suporto perquè no tinc altre remei”

L’exdirector de la Fundació CatDem i professor d’història, Agustí Colomines, s’ha enfadat amb el director del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya, Miquel Sellarès, davant d’ell al programa La Rambla de Barcelona Televisió.

“Em molesta que Miquel Sellarès digui que els que acompanyen Mas són una colla de txitxarel·los, perquè és una puta mentida i una obsessió que té. Però estem acostumats als putos insults. Aquest és el problema de la candidatura única, el sectarisme polític, que està matant el sobiranisme”, ha dit Colomines.

“No el miro perquè aquest senyor no para d’insultar-me en els seus diaris digitals. Ho puc provar. Però el suporto perquè no tinc altre remei que suportar-lo perquè és un sobiranista”. Sellarès ha optat per no contestar Colomines.

Colomines
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 27/11/2014 - 16:11

En Sellarès té una categoria que l´altre no té. En Miquel Sellarès en sap molt i té experiència que en Colomines no té. Recordo encara els articles contra els germans Badia que van ser morts per la independència de Catalunya. Allí va quedar retratat en anar contra la gent que va donar la vida.

#16 Pere, Lleida, 26/11/2014 - 20:55

Mireu la foto d'en Colomines. Només li falta l'arrecada, el tatuatge i la cadena d'or.

#15 fran, Vilassar de dalt, 26/11/2014 - 18:04

Primer de tot en Colomines hauria d' aclarir que en sap del finançament de la Fundació CatDem, - abans Fundació Trias Fargas - que ell va dirigir, amb diners del Palau .. no per ell hi participés, no, però " ho sabia i callava "

Però, es clar, si qui roba es un sobiranista dons no te importancia

#14 ramon, barcelona-c, 26/11/2014 - 14:51

VISCA LA DIVISIÓ , sr Colomines només li ha de preguntar al sr.Sellarés qué faria ell , el qué i el com . No s'enfadi !!!!

#13 marc, Mataro, 26/11/2014 - 14:10

Com a acte "de generositat", Mas es va mostrar disposat a renunciar a encapçalar la llista, i va oferir tancar-la, ..... perfecte, vent nou i barca nova, .... persones honestes per a Catalunya!