Publicitat
Comunicació · 14 de Novembre de 2011. 10:11h.

"Com em toquis els collons, tiro el micro i me'n vaig"

El locutor de la Cope, Manolo Lama, s'enfada i abandona la retransmissió del partit d'Espanya

El locutor de la Cope, Manolo Lama, es va enfadar amb els seus companys durant la retransmissió del partit que Espanya disputava contra Anglaterra i va marxar de la cabina. L'emissora va haver d'improvisar un substitut per seguir amb la locució del partit, en un incident recollit per Periodista Digital.

La discussió va sorgir a partir de la decisió de l'exjugador del Madrid, Raul González, de no anar a l'homenatge que es feia als jugadors que havien superat els 100 partits amb la selecció espanyola. El director dels esports de l'emissora, Paco González ha apuntat que "hi ha molta gent que diu que s'ha esborrat".

"Jo com segueixin parlant d'aquest tema me'n vaig, Paco", va amenaçar Manolo Lama, conegut defensor de l'exjugador madridista. González li va reptar llavors que "no tens nassos". "Que no tinc nassos? M'estic cabrejant i me'n vaig ja. Paco com em toquis els collons amb això tiro el micro i me'n vaig", va alertar.

En aquest punt ha explicat que "m'envia un missatge Raúl i em diu 'com a la COPE poden dubtar de mi?'". Paco González i Juanma Castaño li van contestar que "retorna el missatge i digues-li que no hi ha dubtes".

"No hi ha cap dubte? Doncs res, que narrin Rubén i Miguelito, que me'n vaig", ha manifestat Lama. "Doncs res, que trobis treball aviat", va afegir Juanma Castaño. Un altre periodista de la Cope, Juan Antonio Alcalá, va admetre a twitter que "al·lucino amb que Manolo Lama hagi abandonat Tiempo de Juego perquè Juanma i Paco es fiquessin amb Raúl ... De veritat, al·lucino ...".

"A mi no m'agrada que ningú es posi  amb Raúl, però vaig pensar que Lama tindria més capacitat d'aguantar... Enhorabona a Rubén Martín i Miguel Ángel Díaz per aguantar el tipus després de l'abandonament de Lama en la transmissió d'avui", va afegir.

Manolo Lama
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Ivan, asturias, 15/11/2011 - 21:54

jaja y os lo habeis creido...jajaja ¿que poco los conoceis...jajaja

#7 Xavier, Barcelona, 15/11/2011 - 08:42

Però aquest paio no és el mateix que es va fotre d'un sense sostre quan treballava a la cadena Cuatro?. I ara va de digne?. Jo pensava que no després d'allò li haurien tret la llicència de periodista!.

#6 Mariona, Barcelona, 14/11/2011 - 15:38

I pensar que aquest "individu" té la categoria de "EXCEL·LENTÍSSIM SENYOR"...

#5 despertaferro, l´h, 14/11/2011 - 13:44

Lo que es PATETICO Y VOMITIVO que una emisora de radio se dedique a transmitir los partidos del rival para ver si pierde despues dicen que no tienen MADRIDITISSSSS !!!!

#4 cristian, sant boi, 14/11/2011 - 13:25

madre mia con lo que ha sido la cope,y en que la han convertido