Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2014. 17:39h.

"Com pot dilapidar TV3 tants diners?"

L'exrector de la Universitat de Girona, Joan Batlle, diu que "s'ha aïllat del món"

"Com pot dilapidar TV3 tants diners?"

Una imatge de l'article de Joan Batlle al diari de Girona

L'exrector de la Universitat de Girona, Joan Batlle, publica un article aquest dissabte al Diari de Girona en el que es pregunta "com TV3 es pot polir 230 milions d’euros cada any (250 amb ingressos propis)". Batlle recorda que, a la universitat, tenien 90 milions de pressupost i havien de mantenir "més de 1.000 professors, 500 persones d’administració i serveis, un parc científic, un munt d’edificis, desenes i desenes de laboratoris tecnològics i aules informàtiques que requereixen inversions permanents, i a més impartir centenars d’hores diàries de classe".

"Com pot dilapidar TV3 tants diners per oferir el que ofereix? I aquesta és la part divertida de la història. Tenim una televisió que ens ha aïllat del mon", continua. L'exrector critica "produccions endogàmiques" com El convidat, Grand Nord o El foraster i creu que "tenim una televisió per a jubilats, que s’apunten amb alguns amics a l’aplec de la botifarra del diumenge a Sant Miquelet de les Torrades, quan descobreixen, en el programa Divendres, que hi fan una fira".

"No m’entengueu malament -continua-. Aquests programes ja són correctes, i fins i tot necessaris, però per a televisions locals o regionals. TV3, en un país pràcticament sense competència mediàtica en llengua catalana, resulta que ens ha aïllat del món. Per aquest motiu només és líder pels pèls".

"També podríem parlar -insisteix- de les pel·lícules obsoletes dels caps de setmana, repetides mil vegades i de baix perfil. Tampoc tinc la certesa de si cal lloar el programa APM, el qual reconec que és divertit, però que basa el seu humor en l’escarni dels altres; una filosofia fàcil de fer riure, però a les antípodes del sentit d’humor intel·ligent de les sèries angleses.

I si parlem del 3/24, què voleu que us digui? Mireu que en passen de coses al món cada minut! Doncs a TV3 normalment el món tanca a les 9 del vespre i no obre portes fins a l’endemà a les 9".

Publicitat
Publicitat

110 Comentaris

Publicitat
#70 Tià, Paisos Catalans, 04/02/2014 - 01:13

Veig que sigui d' una manera o bé de l'altre,entre tots us voleu carregar la nostra televisió.S'ha elimininat del Pais Valencià,qui sap si de les Balears.... i enlloc d'ajudar perque sigui la nostra,no, criticar,arruinar-la,ect..Fer el joc als unionistes.
AIXÍ SÍ QUE ANIREM BÉ.
PROU BOTIBLERS

#69 Narcis Oller, girona, 03/02/2014 - 19:27

I posats a estalviar, no seria millor tancar una universitat provinciana com la de Girona? En quin pais desenvolupat voldrien una universitat a cada poble?

#69.1 pepe, andorra, 03/02/2014 - 21:57

las dos cosas son compatibles. Pero no hay bemoles para enfrentarse al primer estado. Primeto habria q tomar la bastilla.

#68 Nadia, Barcelona, 03/02/2014 - 12:22

I ja que es parla de programes a l'article: el darrer programa de TV3 de gastronomia és de vergonya, un presentador que vol fer-se el graciós i que quan més ho fa més ho espatlla, una presentadora d'un altre programa, així que fa "doblete", i un cuiner que fa el que pot...

#67 roberto alcazar, tgn, 02/02/2014 - 19:52

Molt ben dit Sr. Batlle, tv3 no se si manipuladora (crec que també) pero bàsicament carrinclona¡¡¡¡

#66 Josep, Palma, 02/02/2014 - 19:02

El odio nacionalista se transformará EN AMOR

#66.1 Pere, BCN, 02/02/2014 - 20:24

José, dubto que els espanyolistes (que sou els únics que sou realment nacionalistes) transformeu el vostre odi amb amor.

Nosaltres no us estimem... però tampoc us odiem. Només volem que el vostre nacionalisme no ens governi. Preferim que ens governi el nostre pragmatisme.

#66.2 pepe, andorra, 03/02/2014 - 21:54

pere, dudo q los ultracatalanistas transformais algo en amor. ¿lo del pragmatismo es la traduccion al español de cuatro por ciento? Pq entonces andorra esta llena de pragmatismo catalanista.