Publicitat
Comunicació · 11 de Juliol de 2021. 11:32h.

"Com pot ser que ens prenguem en sèrio dos pallassos?"

Albert Soler, periodista: "La trobada de Puigdemont i Junqueras és entre un pròfug i un delinquent"

"Com pot ser que ens prenguem en sèrio dos pallassos?"

Albert Soler, columnista al Diari de Girona i El Periódico. Foto: El Catalán

El periodista Albert Soler es va preguntar "com hem arribat fins aquí?" en un col·loqui aquest dijous durant la presentació del llibre 'Periodisme 2030', una obra coordinada per Fernando Jáuregui i Sergio Martín, a la seu central de Col·legi de Periodistes de Catalunya.

"Mira, que TV3 se'ls prengui en serio, és la seva feina. Però que també ho facin els mitjans no propagandístics? Cony, que era la trobada entre un pròfug i un delinqüent indultat, i si ho veiés semblava la cimera Reagan-Gorbachov! Com pot ser que ens prenguem en serio uns pallassos?", va afegir assenyalant el director de la cadena, Vicent Sanchis, que estava a la sala.

Albert Soler, columnista al Diari de Girona i El Periódico, va insistir que "són dos tios que no són res, per què la gent es pren tot això seriosament?". El periodista va admetre que potser l'errada era seva, però que quan intenta escriure de manera seriosa sobre el tema "a la quarta o cinquena línia haig de desistir", va dir Soler segons recull El Catalán.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#26 Trafalgar, Girona, 13/07/2021 - 13:26

Doncs jo veig un ex president electe, presentat a la Justícia europea, amb adreça coneguda i eurodiputat, i un ex diputat del Parlament de Catalunya, indultat i eurodiputat. Dos tius que no són res ?

#25 Sergi Sergio, Barcelona, 12/07/2021 - 14:09

En TV3 y en sus medios comprados te diran que es "la trovada entre Mandela y Martin Luther King", la parroquia traga con todo.

#24 no soy nadie, barcelona, 12/07/2021 - 10:23

La televisión es espectáculo y estos dos payasos lo dan (aunque yo no lo veo por ninguna parte). Estoy con el señor Soler. A estos abría que escupirles a la cara, pero claro, les daríamos más publicidad y victimismo...

#22 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 11/07/2021 - 21:15

El Vivales i el Iman Junqueras, los faros de los llanuts i catetus de Tractoria. ... les toman el pelo cosa fina a base de promesas promesas u tenim a tocar .... el pillatge .

#21 M Pilar, Barcelona, 11/07/2021 - 19:39

¡Qué razón tiene Albert Soler! Pero parece que a los medios de comunicación les sale a cuento seguirles el rollo.