Publicitat

TV3 suprimirà 'El Club' al juliol, a més d''El cor de la ciutat'

Comiat d'Albert Om

Una imatge d'El Club

TV3 suprimirà de la franja de tarda el programa d'Albert Om, 'El Club', així com 'El Cor de la Ciutat', segons informa l'Avui. L'emissió d''El Cor', després de 8 anys en antena i més de 2.000 capítols, només està garantida fins al proper desembre, mentre que el programa d'Om tancarà al juliol després de cinc temporades i en coincidència amb el programa 1.000.

La direcció de la televisió catalana obre un període de reflexió sobre què creu que cal posar en una franja horària sensible que compta amb força en els còmputs d'audiència. Fonts de TVC han explicat a l'Avui que el trajecte fins a l'emissió número 1.000 ha estat molt estimulant però que els responsables del programa -Om- consideren que la fita és un bon moment per dir adéu i donar pas a l'estudi de noves propostes dins la programació de TV3.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Jano, Madrid, 20/07/2009 - 09:54

Mira que pena que quiten un programa de propaganda política ... ¡¡¡UNO MENOS!!!

Además de que el Albert Om no es más tonto por que no nació antes. que se tire una temporadita en la sombra de las ondas televisivas.

#18 carme tarragó, Mataró, 20/07/2009 - 07:52

Discrepo totalment de vosaltres.
Per a mi les tardes eren força entretingudes miran el club i si sou tan intel.ligents i creieu que heu de mirar altres programes, no us costarà trovar la tecla per a canviar de canal.
Cristina Puig la càmara t´estima...

#17 jimbo, bcn, 17/03/2009 - 20:18

L´Albert om és un gran presentador, pero el programa es massa tou i de vegades, inclús infantil. Seccions com les del Karaoke o les entrevistes de la Puig eren força fluixes.De tota manera, es un programa digne, no deu ser fàcil fer un programa diari.

#16 Joan, Baix Llobregat, 11/03/2009 - 19:40

Les coses són molt més simples: El Club no interessa a ningú perquè els continguts i els convidats no tenen cap interès per l´audiència catalana mitjanament intel.ligent. N´estic tip de veure entrevistes en castellà a gent desconeguda.

#15 pep, manresa, 11/03/2009 - 18:29

Si El Club havia baixat és perquè s'hi notava la ingerència dels comissaris polítics sociates, la segona fase és canviar la programació, una passa més cap a la liquidació de TV3.
Si dura gaire més el Tripartit d'aquest país no en quedarà res