Publicitat
Comunicació · 25 d'Agost de 2009. 15:13h.

ComRàdio aposta pel planter

Periodistes de la casa repetiran al capdavant dels seus programes

ComRàdio aposta pel planter

El nou equip de ComRàdio

Els periodistes Jordi Duran, Sergi Mas i Olga Vallejo repetiran al capdavant dels seus programes a COMRàdio, en la nova temporada que arrenca el proper dilluns 31 d’agost. Així, per segon any consecutiu Jordi Duran dirigirà i presentarà el magazín matinal d’entre setmana El dia a la COM, de 7 a 14 h, mentre que Olga Vallejo conduirà les tardes de dilluns a divendres amb el programa Extraradi, de 16 a 19 h. Al seu torn, Sergi Mas serà novament la veu del programa d’actualitat esportiva Que has dinat?, que s’emet de 15 a 16 h, també de dilluns a divendres, mentre que Luismi Martínez s’incorporarà per conduir la programació esportiva del cap de setmana, al costat de Joan Batllori. La temporada 2009-2010 s’ha presentat a la Fundació Miró de Barcelona, on s’ha fet la tradicional fotografia de família a l’equip responsable de la nova programació. A l’acte hi han assistit el director general de COMRàdio, Francesc Triola, la directora de Continguts, Núria de José, el director d’Informatius, Òscar Ramos i els realitzadors de cadascun dels programes.

La nova programació de la COM consolida, per tant, anteriors apostes tot i que també introdueix novetats destacades. Una d’elles pren el nom del veterà programa de solidaritat de l’emissora, Tots x tots, per reconvertir-lo en un magazín sobre temes socials i culturals presentat per Ramon Company. En aquesta nova etapa, Tots x tots s’emetrà de dilluns a divendres, de 20 a 23 h.
 
Pel que fa als caps de setmana, Mònica López agafa les regnes d’Eureka!, el nou magazín dels matins de dissabte i diumenge, de 9 a 13 h. De la seva banda, Jordi Sacristán estrena Paisatges humans, un programa de reportatges vinculats a l’àmbit local, que s’emetrà els diumenges, de 8 a 9 h. Una altra estrena del cap de setmana és Quedem a la ràdio, un programa de participació de l’audiència coproduït per les emissores municipals Ràdio Calafell i Ràdio Televisió de Vilafranca. Presentat per Eloi Roca, Quedem a la ràdio s’adreça en especial al públic single i es podrà escoltar durant la matinada de diumenge, des de la mitjanit fins a les 3 h. En l’apartat de novetats, s’afegeix el fet que el programa Jazz Club, produït per la Ràdio Municipal de Terrassa i presentat per Susanna Carmona, es farà per primera vegada des de la Nova Jazz Cava d’aquesta ciutat. Jazz Club s’emetrà els dissabtes, de 20 a 21 h.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joel, Barcelona, 31/08/2009 - 12:44

Jo trobaré molt a faltar l'Anna Pérez i la Clara Sánchez-Castro. Eren sens dubte les millors en diferència. Ara ens toca grisor a COM Ràdio... però si tenen l'aspiració de ser minoritaris, és ben lícid no?

#10 santiago F. Nadal, barcelona, 28/08/2009 - 19:35

I la Cultura-I l'Ana Pérez. Com radio no és indepednet i és al servei dels interessos politics del PSC. La paguem tots pequr enreonin ells. Pobres periodistes

#9 Jordi Martínez, Barcelona, 27/08/2009 - 09:46

A can COM sempre fan el mateix, apostar per gent de la casa !!! Quina fal·làcia !!! QUe no és de la casa la Clara de Serendípia que feia tants anys que la sentíem i que tenia el millor programa? O és un problema de carnets polítics?

#8 Pep, Badalona, 27/08/2009 - 09:37

Duran i Mas a la programació ine cara els diuen sociates?

#7 Adso di Melk, Terrassa, 26/08/2009 - 08:48

Ostres Pilar !!! A lo millor deuriem d'agafar a en Sergi Mas, lligar-ho de peus i braços i dornar-li 40 fuetejades per la seva tendència perica. Això es imperdonable i intolerable. Deixant de banda que Com es una emisora infumable i pèsima.