Publicitat
Comunicació · 24 d'Agost de 2010. 17:21h.

COMRàdio aposta per periodistes de la casa

Jordi Duran, Albert Vico, Sergi Mas, Olga Vallejo i Ramon Company repetiran programes

COMRàdio aposta per periodistes de la casa

Una imatge dels professionals de la COMRàdio per a la temporada 2010-11

El proper dilluns 30 d’agost COMRàdio arrenca la temporada 2010-2011 fent confiança a l’equip de professionals que en els darrers tres anys han contribuït a consolidar les principals franges de programació. Així,Jordi Duran, Albert Vico, Sergi Mas, Olga Vallejo i Ramon Company repetiran al capdavant dels seus programes de dilluns a divendres.

El director general de l’emissora, Francesc Triola, ha definit la nova temporada com “la consolidació d’un model i un projecte assumit en els darrers quatre anys, que es basa en la proximitat i la indústria audiovisual local, i que incentiva el servei públic que han de fer les ràdios municipals i també la COM”. Triola ha fet aquestes declaracions durant la fotografia de família del nou curs radiofònic, que s’ha fet aquest dimarts a l’entorn d’una xarxa al costat del Fòrum de Barcelona.

El periodista Jordi Duran tornarà a agafar les regnes del magazín matinal El dia a la COM, de les set del matí al punt del migdia. Després d’un gran bloc informatiu, de set a nou, amb notícies d’actualitat general, esports, informació de serveis i recull de premsa, a les nou, i durant una hora, hi haurà com a novetat una tertúlia amb la presència d’un dels protagonistes informatius del dia i de tres comentaristes de primera fila.

A partir de les deu, arrencaran les seccions temàtiques, amb experts com els economistes Àlex Estruch i Gonzalo Bernardos, la cuinera Mireia Carbó, el músic Miqui Puig i l’historiador Xavier Carmaniu. De les dotze a les dues del migdia Albert Vico assumirà la part final d’El dia a la COM, conferint-li grans dosis d’humor i diversió.

Entre ells hi haurà el periodista Ivan Rosquellas, el cantant Manu Guix, el publicista Robert Rodergas i la sommelier Meritxell Falgueras, entre d’altres. Albert Vico estarà, a més, acompanyat un cop per setmana per públic jove a l’estudi.

En l’àmbit esportiu el periodista Sergi Mas tornarà a conduir el programa Que has dinat?, que aquesta temporada s’emetrà de dos quarts de tres a les quatre, guanyant mitja hora més d’antena. Mas repassarà diàriament l’actualitat esportiva de les darreres hores, donant joc a les disciplines més seguides però posant l’accent també en els esports minoritaris i amb una important presència de la informació esportiva elaborada per les emissores municipals. La participació de l’audiència serà, novament, un dels eixos del programa.

Més cultura urbana a Extraradi, el magazín de tardes amb Olga Vallejo
De quatre a set, Olga Vallejo i el seu equip exploraran l’àrea metropolitana de la mà d’un ampli ventall d’“exploradors”, entre els quals destaquen l’escriptora Llúcia Ramis, el músic Guillamino, el guionista Toni Mata i el voyeur televisiu Bop Pop. Entrevistes, seccions temàtiques, connexions amb la unitat mòbil i tertúlies s’alternaran en el programa metropolità de la COM.

La solidaritat i els drets humans reforcen el seu pes a la graella. 
La solidaritat i els drets humans centraran els continguts del magazín Tots x tots, amb Ramon Company, que avançarà l’emissió a les 19.30 h i que s’allargarà fins a les 23 h, sumant en conjunt mitja hora més d’antena. Un nodrit grup d’experts en àmbits com la cooperació, la immigració, el desenvolupament i la justícia internacional, com Àlex Masllorens, Arcadi Oliveres i Xavier Vinader, passaran habitualment pel programa. En un segon pla Tots x tots també abordarà altres camps temàtics com l’educació, l'economia, l'agricultura, la història o el medi ambient.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep, Barcelona, 25/08/2010 - 20:42

Estic d'acord en que els INFORMATIUS de COMRÀDIO són els pitjors que he sentit mai. Si la informació fos decent i canviéssin el programa de la tarda, seria bastant més digerible. Fora el cap d'informatius i el magazine de la tarda!

#6 nat, Barcelona, 25/08/2010 - 17:51

El millor que s'ha fet ha estat eliminar molta moralla, encara en queda però han tret molta marmota que xuclava de la mamella de la Com durant molt temps.

#5 Carles, Girona, 25/08/2010 - 14:07

Estic totalment d'acord. Amb el pressupost que tenen i no són ni capaços d'oferir una bona cobertura informativa. No sé qui n'és el responsable però l'haurien de cessar immediatament.

#4 ramon, Barcelona, 25/08/2010 - 13:59

La COM és patètica, excepte el Jordi Duran. Amb la crisi que hi ha, el primer que haurien de fer és prescindir d'una emissora que no escolta ningú. Els serveis informatius de la COM són pitjors que els d'una ràdio municipal. Fan pena!!!

#3 Sergi, Barcelona, 25/08/2010 - 10:06

Esperem que segueixin en aquesta linea, que es una bocanada d'aire fresc a les ones. Sobretot en la franja matinal.