Publicitat
Comunicació · 1 d'Abril de 2011. 14:27h.

ComRàdio i Ràdio 4, en perill?

Les ràdios privades denuncien un "excés de ràdio pública"

ComRàdio i Ràdio 4, en perill?

Un vehicle de COMRàdio

El nou president de l'Associació Catalana de Ràdio, Robert Serentill, ha fixat com a elements "prioritaris" de la nova junta "convèncer les administracions que hi ha un excès de ràdio pública, doblement finançada, i amb funcions redundants".

Altres fites que volen aconseguir són "eliminar totes les emisores il·legals" així com "plantejar les condicions que permetin donar estabilitat al sector privat".

La nova junta tindrà com a vicepresidents Eugeni Sallent, Josep Maria Martí i Miquel Miralles. Jordi Martí serà el tresorer, Enric Frigola el vocal i Frnacesc Robert el secretari general. L'ACR va néixer el 1992 i integra el conjunt d'empreses de ràdio privades de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Agustí, Les Borges Blanques, 03/04/2011 - 22:27

M'afegeixo al comentari del Perico. Quina autoritat moral pot tenir aquest antic empresari de discóteca per demanar el tancament d'una radio que fa servei públic quan ell ha estat incapaç, malgrat les suvbencions rebudes, per tirar endavant un negoci?

#5 Albert Carrasco, Viladecans, 02/04/2011 - 11:18

No m'ho crec. No potser que un membre de la Junta com l'Enric Frigola, fundador de la primera emissora en català, que és Ràdio 4, ara demani que la tanquin. O ens hem begut l'enteniment o algú ens està enganyant.

#4 JB, Bcn, 02/04/2011 - 00:59

Emissores públiques tancades. Periodistes comunistes inhabilitats o a l'atur perpètuament. Un país normal d'una vegada.

#3 eva, Barcelona, 01/04/2011 - 18:35

Tancar un mitjà de comunicació és una reivindicació d'aquests emèrits periodistes?...si fos a un altre país els inhabilitaria per exercir la professio

#2 Tyr, Barcelona, 01/04/2011 - 18:10

Les ràdios privades que es dediquin a mirar el perquè del seu descens. Que mirin l'exemple de RAC 1 i vegin com s'han de fer les coses. Es pensen que el que s'estalvii de la supressió de ràdios públiques serà per a ells? Que no es flipin.