Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2011. 11:34h.

Comunicació 21 negocia amb Trias, segons els treballadors

Els acomiadats denuncien que estan "desmantellant" les instal·lacions

Comunicació 21 negocia amb Trias, segons els treballadors

Protesta dels treballadors

Treballadors de Comunicació 21, en un comunicat, informen que l'editor David Centol "està ultimant un acord negociat directament amb persones del mateix gabinet de l’alcalde Xavier Trias. Aquests diners, en cas de prosperar el pacte –que es porta d’amagat perquè no transcendeixi a l’opinió pública– s’afegiran en un futur als que rebrà en concepte de subvencions de la Generalitat".

"Tenim proves de tot el que diem. David Centol ha edificat un grup de comunicació sobre mentides i pretén conservar-lo seguint el mateix mètode que tan bons rèdits li ha donat fins ara", afegeixen. Igualment denuncien que "hem pogut comprovar que les instal·lacions de Mollet s’estan desmantellant. Tot indica que el trasllat que vam anunciar la setmana passada ja s’està produïnt".

Els treballadors lamenten "les mentides" de David Centol que, "un cop acomiadats de forma improcedent no estem disposats a continuar patint". En aquest sentit assenyalen que "els treballadors acomiadats no són una part de la plantilla", ja que "som la pràctica totalitat".

"Els que s’hi han quedat (6 persones) no són treballadors: són periodistes que col·laboren sense contracte –però amb un sou fixe mensual– i que combinen la seva feina habitual en altres mitjans d’informació amb la seva participació" en el grup, informen.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Crac, Barcelona, 28/10/2011 - 11:03

En Centol sempre tirant pilotes fora, en aquesta darrers cinc anys quantes empreses ha anat creant per mantenir el mateix projecte subvencionat que a més ningú s'ha preocupat de saber si complia o no?