Publicitat
Comunicació · 28 d'Octubre de 2021. 11:59h.

Condemna tèbia de la consellera de Feminisme al Peyu

Cap retret de Tània Verge a TV3

Condemna tèbia de la consellera de Feminisme al Peyu

La consellera d'Igualtat i Feminisme, Tània Verge, ha fet una condemna tèbia en el programa Aquí Cuní de la Ser del gag de Bricoheroes, vetat per TV3, on en Peyu deia que li agradaria que se la xupés la reina Letizia i la infanta Leonor.

Després que Cuní li exposés que el seu tuit de condemna no era "de contundent repulsa", Verge ha al·legat que "està escrit en un to d'humor" i ha afegit que "com que són dos personatges fent-se els graciosos, la resposta era en el mateix to en que estaven fent aquell gag". "Crec que tenim diferents registres per contestar una situació, però la resposta és igualment contundent", ha defensat.

La titular d'Igualtat i Feminisme, que no ha fet cap referència a TV3, ha lamentat que "hi ha violències com degradar, humiliar les dones, la sexualització, la cosificació, que queden normalitzades com a bromes, com a part de la gràcia". Crec que l'any 2021 no és tolerable i així s'ha expressat bona part de la societat catalana", ha remarcat.

Finalment, Tània Verge ha dit que "el mateix seria aplicable amb aquestes brometes amb les que hem crescut i que hem tingut normalitzades durant molt de temps, sigui per raó de l'orientació sexual, de les persones, el racisme... hem madurat com a societat per deixar de pretendre que això és una transgressió", ha conclòs.

 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 happy, esplugues, 28/10/2021 - 15:43

Me gustaría escucharla si la tontada del tío este la tuviera a ella por protagonista

#8.1 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 28/10/2021 - 17:24

#8

Ella, noooo.
Mejor su madre, o su hija si la tiene o el día que la pueda tener. Como le gustaba decir al "astuto" esas frase en ingles (win-win), yo le digo "from peer to peer" de igual a igual.

#7 Alejandro, Santa Coloma de Gramanet, 28/10/2021 - 15:17

Si la misma gracieta hubiera sido desde fuera de Cataluña pero sobre la familia de Aragonés, de Torra o de Puigdemont, me da que la respuesta hubiera sido de pantera en celo y no tan condescendiente, pero vamos está aún algo ha dicho, pero la del ministerio de los 400 millones dónde está

#5 manu, DIJON FRANCE, 28/10/2021 - 14:09

Tània Verge es bromitas? Si fuera una hija tuya o alguna menor de tu familia pensarías lo mismo? Teneis un serio problema de respeto y educación. La reina y la princesa de Asturias son conocidas. Qué os parecería que publicásemos fotos de vuestras , madres, hermana, e hijas, con el mismo contenido ? Un poco de educación no os vendría mal

#4 TARARÀ, Barcelona, 28/10/2021 - 13:35

A veure si ho entenc, és pràcticament un delicte dir-li guapa a una dona, i en canvi es considera una brometa la canallada d'aquest parell d'humoristes"

#4.1 Fer, BCN, 28/10/2021 - 19:01

Con tu comentario ofendes a los humoristas. Estos son dos catetos de pueblo, hdp acomplejados sin ninguna gracia, que si no estuvieran en teven3 ni chapas podrían hacer.

#3 Martín, Villadecaballos, 28/10/2021 - 12:48

Pues que vaya a chupársela ella y nos echamos unas risas todos en tono de buen humor.