Publicitat
Comunicació · 8 de Setembre de 2008. 17:54h.

Consellers de la CCMA fan 'campana' de Catalunya Ràdio

No assisteixen a la presentació de la nova temporada tot i cobrar més de 115.000 euros

Consellers de la CCMA fan 'campana' de Catalunya Ràdio

Els consellers presents a l'inici de l'acte

La presentació de la nova programació de Catalunya Ràdio divendres passat, a l'auditori de L'Illa de Barcelona, va aplegar només una part dels mebres del consell de govern de la Corporació. A l'hora d'iniciar l'acte -a les dotze del migdia- hi eren només Roger Loppacher, Núria Llorach, Eduard Berraondo -escollits a proposta de CiU- i Armand Querol -a proposta del PPC-. Posteriorment van arribar Josep Viñeta -per ICV- i Àngela Vinent -pel PSC-; però en canvi van faltar a l'acte per causes diverses Brauli Duart i Marc Puig (CiU), Anna Balletbò, Xavier Guitart i Joan Manuel del Pozo (PSC). La directora general, Rosa Cullell, que va ser entrevistada en directe, va arribar pels volts de la una i el president, Albert Sáez, tampoc va poder assistir a l'acte.

El diari El Mundo informava dimarts passat que cada conseller cobra 115.579 euros anuals a més de 72 euros en dietes per gestions fetes a Catalunya i 132 a l'estranger.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, Barcelona, 09/09/2008 - 11:43

Era l'únic acte o reunió que es feia a aquella hora a tota la CCMA? O sols és un acte més de la torna personal que e-noticies fa a l'Albert Saez pel seu comentari sobre e-noticies a TV3? Sr. Rius, una mica més de rigor, si us plau...

#1 Montse, Barcelona, 09/09/2008 - 10:41

Jo vull un "momio" com aquest