Comunicació · 1 de Desembre de 2015. 11:50h.

Consellers del CAC creuen que Sala i Martín compromet "la imatge d’imparcialitat" de TV3

Denuncien una sèrie de tuits que fa amb "la imatge, la grafia i la portada" d'Economia en colors

Consellers del CAC creuen que Sala i Martín compromet "la imatge d’imparcialitat" de TV3

Sala i Martín, amb Tian Riba

Tres consellers del CAC, Carme Figueras, Eva Parera i Daniel Sirera, han denunciat que l’economista Xavier Sala i Martín, “compromet la imatge d’imparcialitat” de TV3 i critiquen que el president de l’organisme, Roger Loppacher, l’hagi convidat a la pròxima edició del Fòrum de la Comunicació “sense haver-ho comunicat ni consensuat amb els membres del Consell”.

Els tres consellers, en una carta dirigida a Loppacher, pose de manifest que Sala i Martín utilitza “la imatge, la grafia i la portada del programa Economia en colors per dur a terme uns tuits que poden comprometre la imatge d’imparcialitat i neutralitat de la televisió pública de Catalunya”.

Figueres, Parera i Sirera adjunten a la carta captures de piulades que ha fet el presentador del programa de TV3 com “vaja, vaja. Borrell mentint i manipulant! Quina novetat”, “Catalunya suspèn cautelarment la pertanyença a Espanya mentre analitza si militants del PP disfressats de jutges poden decidir per nosaltres” o “Aposta: qui serà el primer il·luminat del PP o de C’s que relaciona els atacs de París amb el procés independentista? En 3,2,1…”

Els membres del CAC qüestionen que Loppacher hagi convidat l’economista al Fòrum de la Comunicació -se celebrarà l’11 de desembre- perquè “no té una relació directa amb el món audiovisual, més enllà que hagi estat contractat per la CCMA per presentar un programa concret de 8 capítols a TV3”.

“Lamentem profundament que aquesta selecció de convidats es pugui veure compromesa, un cop més, la independència i la neutralitat de què ha de fer gala el CAC en tot moment”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#36 M.M. Torné, Reus, 02/12/2015 - 08:44

él, el Sr. Xavier Sala i Martín, su pedanteria, esa clase de autorelamerse no las heridas si no sus vastos conocimientos no de economía, no de política, no de futbol, de todo, de cualquier tema: ciencias esotéricas, estadísticas de todo tipo, cocina, nutrición, etc.tipo experto teruliano/a de TV.

#35 M.M. Torné, Reus, 02/12/2015 - 08:42

Me gustaría volver a mi época escolar a celebrar el día de la sardina. Hacerlo con él, no por sus tuits, no como viste, comerla con él la sardina que no es lo mismo que comer su o sus sardinas. Sólo la de comer. Y no son razones intelectuales, ni fisiológicas sino pura y llanamente para aprender de

#34 Kropotkin, Vic, 01/12/2015 - 19:58

"imatge d?imparcialitat"? Jua, jua, jua,... Chorizos.... Jua, jua, jua,...

#33 Agustín , Cardedeu , 01/12/2015 - 18:20

Imparcialidad... Es muy gracioso ver los debates con expertos en política ; cuando hablan del soberanismo todos opinan igual y a veces se producen silencios porque nadie les rebate. Hasta en 13tv traem a veces a un socialista para que alguien discrepe!

#32 narcisa, i el d la samsonite anar remenant el cul, 01/12/2015 - 17:53

com més mariquites, més riuen...
cuions, i llavors perquè la Terribas sempre està tan enfurismada?...
(TV3 es un programa còmic; una mica car, però non stop, jajjs).