Publicitat
Comunicació · 22 de Juliol de 2013. 18:46h.

Contractes milionaris

Treballadors de la 'Corpo' expliquen a Puig que "encara" es paguen milions a "productores externes" mentre es volen fer acomiadaments

Contractes milionaris

Puig, conversant amb membres del comitè

Membres del comitè d'empresa de Catalunya Ràdio han denunciat davant el conseller d'Empresa, Felip Puig, que mentre segueix endavant el procés d'acomiadaments a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) "encara" es paguen "contractes milionaris" a productores externes.

En una conversa amb el conseller, que ha estat publicada al compte de Facebook del comitè d'empresa, han lamentat que "la gestió dels últims anys per part de CiU i del tripartit no ha estat la que hauria de ser, encara tenim contractes milionaris aquí i a la tele de productores externes i per tant hi ha un marge molt ample per retallar abans que tocar cap treballador".

D'altra banda, s'han queixat que l'empresa està fent públiques algunes propostes abans que es posin sobre la taula de negociació. "Divendres es va fer un comunicat explicant una proposta de l'empresa que encara no s'ha presentat a la mesa de negociació, per tant ens trobem com amb la negociació del conveni, que s'està externalitzant", ha dit una representat del comitè. És per això que considera que no estan actuant "amb bona fe".

"Si al final del procés no arribem a un acord no serà en cap cap per la no voluntat dels treballadors", ha dit referint-se a l'actitud de l'empresa.

El conseller Felip Puig s'ha compromès a parlar amb els responsables de la negociació per part de la CCMA i "preguntaré per què es fan segons quines coses". L'empresa, després de cinc reunions amb els comitès, només ha fet una proposta que és "augmentar mig punt la retallada a canvi de treure dos treballadors". "Aquesta no seria una bona proposta", consideren des del comitè de Catalunya Ràdio.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Terraxa, Terrassa, 25/07/2013 - 08:47

Aquí ningú s'ha bellugat fins que han vingut les retallades i el possible ERE.
Tothom amorrat a la menjadora, justificant-se.
Sr. Conseller, REGALI la corpo al comitè d'empresa i retiri l'aportació pública.
Si no vol fer això, només li queda reduir-la a 500 treballadors amb salaris normals.


#14 juanjo, BCN, 23/07/2013 - 16:21

cuando se les va a cerrar el grifo de una vez a los propagandistas de tv3?

#13 pedrorepublik, barcelona, 23/07/2013 - 09:15

Es un pozo sin fondo, pero porque directivos y productoras externas se hinchan a ganar dinero para después financiar con lo que les sobra, de la gran cantidad que les pagan, incluso otros medios de comunicación como el ara. Los trabajadores, que son excesivos por enchufismo, no son tal gasto.

#13.1 la república bananera, te la muntes a Ecscaña, 23/07/2013 - 15:51

exacte, pedrito de los cojones, els "treballadors" que no treballen (perquè per això tenen les seves productores privades que també les paguem nosaltres, dues vegades), i que cobren entre 63.000 i 126.000 euros per passar-se el torn de matí o de tarda al bar subvenCiUnat, "no són tal gasto"...

#12 josep noguer, girona, 23/07/2013 - 08:43

Srs. del comitè i treballadors de TV3 si no voleu entendre que heu estat vosaltres qui heu fotut el carro per el pedregar feu-s?ho mirar. Una tele de qualitat amb les característiques de la nostra, es fa amb 600 professionals

#11 spanish, Madrid, 23/07/2013 - 07:36

es la gran menjadora.......dona de jar a totos els periodistes guays del sobiranisme el 40% del pressupost se´n va en pagar aproductores per fer programes patetics