Publicitat
Comunicació · 7 de Novembre de 2014. 09:49h.

"Convergència és el partit més corrupte d'Europa"

"La classe política catalana ha mirat cap a un altre costat amb el 3%"

Els periodistes José Alejandro Vara i Pablo Planas han presentat el seu llibre La Familia Pujol Corporation (Ed. Stella Maris) a Barcelona i Vara ha afirmat que "Convergència és el partit més corrupte d'Europa".

Durant l'acte presentat pel president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, Vara ha manifestat que "la classe política catalana ha mirat cap a un altre costat amb el 3%". "A Madrid, els diferents governs, com necessitaven l'ajuda de Pujol, també miraven cap a un altre costat", ha afegit.

José Alejandro Vara ha apuntat que "hem hagut de modifica el llibre al fil de l'actualitat" perquè "els fills de Pujol són insaciables" i ha assenyalat que "la família Pujol, segons les investigacions judicials, està en el top ten en un país on la corrupció no és una anècdota ".

Alejandro Vara ha estat director de La Razón, Blanco y Negro i sotsdirector d'ABC així com director editorial i director de Comunicació de Vocento. Actualment col·labora com a analista polític a Voz Pópuli, RTVE, RNE, RTCM i EsRadio.

Pablo Planas, per la seva banda, es va llicenciar en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de llavors ha passat per Ràdio Popular de la Rioja, ABC, La Razón, Libertad Digital i COM Ràdio.

José Alejandro Vara i Pablo Planas, durant la presentació
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#28 tolstoi, Barcelona, 09/11/2014 - 14:40

...Y EL BARÇA, LOS PRESIDENTES, JUGADORES, ...EL POBRE NUÑEZ CON 84 AÑOS. LA PELA ES LA PELA.

#27 Marti Valls, Sant Cugat, 08/11/2014 - 15:00

Es posible que la información que dan sea cierta. No tengo constancia comprobada. De lo que si se con certeza es que en Catalunya hay muchos cerdos y cada vez que abro la web de este diario, huelo su presencia. A pesar de todo, es el primer diario digital que leo cada mañana y me parto de risa.

#26 Ramon, Girona, 07/11/2014 - 19:57

Nomes cal mirar el seu curriculum laboral. No perdem mes el temps

#25 Koin, BCN, 07/11/2014 - 18:20

Més corrupte que el PPPSOE no hi ha ningú.

#24 Neferu, Barcelona, 07/11/2014 - 17:52

Pues mi impresión es que ni Convergencia ni PP tienen algo que envidiarse el uno al otro. Creo que son tal para cual: bandoleros del dinero ajeno.