Publicitat
Comunicació · 19 de Setembre de 2014. 08:20h.

Convergents contra Cuní

Insults al periodista per la seva entrevista a Artur Mas

Convergents contra Cuní

Cuní i Mas, durant l'entrevista (foto: Ruben Moreno)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat el protagonista a 8 al dia de 8 TV, en una entrevista que ha aixecat moltes crítiques des de sectors convergents cap al presentador del programa, Josep Cuní, a qui dediquen diferents insults -“botifler”, un dels més comuns”- i inclòs acusen de ser un “unionista a sou”.

“Josep Cuní ha desplegat una entrevista que l'aparta de ser un periodista seriós. Ha ensenyat el seu baix nivell”; “En Cuní és bastant repel·lent; “És que en Cuní és bastant fastigoset... a mi em posa negra. Només s'escolta a ell, interromp... fatal”, són alguns dels retrets al periodista a Twitter.

“No ha fet el que havia de fer com a periodista. Ha fet el que havia de fer com a unionista a sou”; “Em pot més veure i escoltar el President que deixar de veure @8aldia, espero no tornar a posar aquest canal unionista! @JosepCuni #botifler”.

A Cuní també l’acusen de “furgar a la ferida #Pujol insistentment!”; “@JosepCuni et creus un estrella i ets penós, un titella al servei de la caverna”; Cuní avui has arribat a la fi de tota credibilitat. De l'1 a 10 ets un 0” o “de l'1 al 10 com ets de botifler Josep Cuní?”.

Publicitat
Publicitat

120 Comentaris

Publicitat
#88 BEJOTA, bcn, 24/09/2014 - 17:23

Juan Rosell
'La financiación catalana sería muy complicada'El presidente de la CEOE ha mostrado la preocupación empresarial "evidente" por la deriva soberanista.

#87 Lluis l'Espluguenc, Esplugues Llobregat, 21/09/2014 - 18:50

Ell i el seu diari són l'avantguarda del nou moviment Duran amb elements com Milian Mestres, Foix, Carol i Vidal Folc. En les tertúlies fan pena i no saben com desprestigiar mes i mes al President. No patiu, de totes maneres cada cop s'estan quedant mes sols i sense la majoria de seguidors d'abans

#86 pers, tortosa, 21/09/2014 - 15:48

Pobres los catalanes si solo hubiera tv3.Cuní con todos sus defectos,da dinamismo.Tv3 es,ha sido siempre el colmo de la insulsez.
Una democracia de mansos.si votamos una consulta será con las reglas de Madrid,por no tener cojones de hacer una Ley Electoral

#84 Guillem, BCN, 20/09/2014 - 17:47

En Cuní el vaig trobar molt contingut i al nostre President, excelent tan en expresió verbal com en llenguatge postural. El tema Pujol, si no s'hagues plantejat, tots li retreuriem ara a en Cuní, per cert molts bons reflexos del President.

#82 rafel, bcn, 20/09/2014 - 09:45

En Cuní no ha estat bé a l'entrevista. Però es que n'esguerra moltes amb els seus dos errors més persistents:
- forçar l'entrevistat per obtenir un titulat, no informació
- voler convertir-se en protagonista.
Crec que tots els mitjans Godó han ana virant cap a el'unionisme.Res de nou.