Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2014. 12:17h.

Cop de mà de La Vanguardia a Xavier Trias

Entrevista dos dies després de ser reprovat pel ple

Cop de mà de La Vanguardia a Xavier Trias

Imatge de l'entrevista

El diari La Vanguardia entrevista l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, dos dies després que el ple de l’Ajuntament el reprovés per la seva gestió del conflicte de Can Vies a Sants. “Calmar el barri i parlar és criticable?”, es pregunta Trias.

L’alcalde afirma que “és trist que el PSC i el PP es posin d’acord per reprovar una cosa que jo crec que hem fet bé. A Can Vies hem evitat un conflicte que es podria haver agreujat molt” i afegeix que “l’única exigència és la legalitat i, sens dubte, la no-violència. I si ells compleixen, nosaltres complirem”. 

L’alcalde apunta que el col·lectiu de Can Vies “si volen fer alguna cosa hauran de demanar un permís d’obres i hauran de tenir un certificat d’habitabilitat, tenir d’alta la llum, l’aigua... el que demanaríem a qualsevol altra persona amb què l’Ajuntament pugui arribar a un acord per a la gestió cívica d’un edifici municipal”.

Finalment, Xavier Trias diu que “aquesta ciutat no es pot permetre aldarulls, perquè si estem a la primera línia de sortida de la crisi és perquè som capaços d’oferir una imatge de tranquil·litat, un bon clima que no s’ha de trencar…”

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 ramon, barcelona-c, 01/07/2014 - 13:07

Es comencen a veure per Barcelona algunes petites obres que recordan !"el plan E " de zapatero i es preocupant .Sería millor apostar per els ninxols creadors de riquesa amb empreses mixtes que son molt mes futur que els camins de la politica assamblearia.Però per fer-ho fa fan falta idees clares.

#15 Pablito, Barcelona, 30/06/2014 - 10:21

Cuando un hecho es tan vergonzante que no tiene explicación ni justificación, quizá lo mejor es callarse.
Trias que va de lo que va, acusa en lugar de escuchar a las partes que ven como el resto de barceloneses que cuanto hace no está bien por más que estos anti sistemas apoyen los nacionalismos

#15.1 ramon, barcelona-c, 01/07/2014 - 14:17

Ya lo decía Buñuel " el surrealismo no triunfó en Esp. porque Esp es surrealista y por ende sus habitantes( esto último,un añadido mío).

#14 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/06/2014 - 00:40

En este Año Santo 2014 el Procés no permite que los okupas, que son anarquistas, forcas, cuperos o similares, estén en guerra con los mossos. En Septiembre y Noviembre van a ser necesarios en la calle con sus esteladas al lado de Mas y Junqueras. Por eso Trias ha tenido que envainársela.

#13 BEJOTA, bcn, 29/06/2014 - 19:46

ELS UNIONISTES SON UNA CLARA MINORIA A CATALUNYA. AIXÍ HO INDIQUEN TOTES LES ENQUESTES I LA PROPIA REPRESENTACIO PARLAMENTARIA (AMB UN 70% DE PARTICIPACIÓ). LA MAJORIA SILENCIOSA ES UNA FANTASIA DELS QUI TENEN POR DE LA CONSULTA.

#12 DaniD, Barcelona Territori No Nacio-Separatista, 29/06/2014 - 18:57

Primer deixes de comprar La Vanguardia, després deixes de llegir-la, més tard ja no t'afecten els seus titulars nacionalistes tendenciosos... i arribes a comprendre, pobrets, que les veus de l'amo també tenen dret a menjar.
I el millor: la salut mental i la capacitat de raciocini millora notablement