Publicitat
Comunicació · 14 de Desembre de 2013. 13:34h.

Cóppulo s'empipa amb Lucena

La periodista li demana que "no en faci una qüestió personal" durant l'entrevista

La presentadora d'El Suplement de Catalunya Ràdio, Sílvia Cóppulo, s'ha molestat amb el portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, quan aquest li ha exposat que "a vostè li agrada bastant el model de Kosovo per les coses que diu" i ha posat d'exemple els "editorials que fa".

La periodista li ha replicat que "el veig a vostè que es tira a la piscina" i davant la insistència del dirigent socialista li ha demanat que "no en faci una qüestio personal".

També s'ha viscut un altre moment de tensió quan la periodista li ha demanat sobre quin posicionament pendrà el PSC davant la consulta. Lucena ha contestat que "en privat tots els protagonistes d'aquest acord diuen que aquesta consulta no es podrà convocar ni celebrar".

Aquesta resposta no ha satisfet la periodista que ha insitit en què "li demanava quina és la posició que vostès faran des del PSC". "Jo ja li he respost", ha dit aleshores el socialista. "Vol dir? Estava a punt d'apuntar-ho i dic 'calla que no m'ho ha dit'. No sap ben bé de quina consulta li parlo i tampoc m'ho diu", ha lamentat Cóppulo.

Lucena ha instistit en el seu argument i ha retret a la periodista que "vostè està donant per segur que la consulta se celebrarà". "Jo no li he donat per segur que se celebrarà, li he demanat quina posició pendran vostès. És la tercera vegada que li demano, senyor Lucena", li ha contestat la presentadora.

El diputat del PSC ha apuntat que "volem que se celebri una cosulta seriosa, no de costellada. És a dir, una consulta pactada entre governs i encabida en el marc de la legalitat". En aquest sentit ha demanat un "canvi de rumb" al president de la Generalitat per seguir "el model escocès i britànic".

Finalment, Lucena ha opinat que la consulta acordada entre CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP només allunya cada vegada més un possible referèndum perquè "fent les coses així estem disminuint de manera molt significativa les probabilitats que en el futur, quan sigui, es pugui de veritat fer, perquè estàs creant uns anticossos a la política espanyola fent les coses malament que jo crec que dificultaran en el futur que la consulta se celebri".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#46 CanRauxa, Seva, 15/12/2013 - 11:50

Aquesta colla de fariseus (Lucena, Rivera, Sánchez-Camacho, Chacón i molts d'altres) utilitzen Catalunya com a trampolí per a les seves veritables aspiracions, que són fer política a Madrid. Però no entenen que un català allà sempre serà "el catalino", per molt que s'esmercin. No tenen res a fer...

#45 Eleccions, BCN, 15/12/2013 - 11:16

en Lucena és un babau i en les proximes eleccions en tindrà una bona mostra del poc suport que tenen darrera. Ara viuen d'una representació ficticia en un programa electoral que han traït.

#44 Francesc Sanahuja i Toledano, Barcelona, 15/12/2013 - 10:28

El Sr. Lucena te quer fer memòria dels anys que han estat manant aquí i a Madrid i el resultat de la seva gestió. Deuria de reflexionar sobre quin es el veritable camí ha de tenir el poble català.
suposo que es un tema de memòria històrica que la te molt feble.

#43 anna, Barcelona, 15/12/2013 - 08:43

Els socialistes que volen federalisme (és el que diuen no?) són per força sobiranistes perquè els estats federats són estats sobirans que decideixen delegar algunes coses a l'estat federal.

#42 spanish, Madrid, 15/12/2013 - 07:44

als memebres de la caverna mediatica sobiranista no els agradi que esl portin al contraria....ja els hi queda poco de viure del cuento