Publicitat
Comunicació · 4 de Gener de 2022. 10:23h.

Cornut i pagar el beure

Tracten Illa de “tonto” a TV3 dies després que aquest defensi la cadena

Cornut i pagar el beure

El líder del PSC, Salvador Illa, ha estat insultat a TV3 només uns dies després de reclamar una “segona oportunitat” per a la televisió pública catalana. Tot i això, a Illa l’han tractat de “tonto”.

Ha estat en el programa Bricoheroes de Peyu i Jair Domínguez, segons informa El Triangle. Va ser quan van assignar una imatge a cada mes del calendari que estaven construint.

A l’octubre hi van posar una porra dels cossos de seguretat, el novembre, la Diada de la Catalunya Nord. Domínguez va preguntar on posaven Salvador Illa i Peyu va respondre: “el març, el mes tonto”.

El passat 27 de desembre Salvador Illa va justificar en una entrevista a El Periódico l'acord a què han arribat els socialistes amb els partits independentistes del Govern per a renovar la cúpula de la CCMA.

“Estem a favor dels mitjans de comunicació públics, i TV-3 i Catalunya Ràdio es mereixen una oportunitat. Per això hem fet aquest acord. Anaven per un mal camí, deixem-ho aquí”, apuntava.

“La immensa majoria de professionals que treballen en aquests mitjans i la ciutadania de Catalunya es mereixen una oportunitat. Veurem si som capaços d'aprofitar-la”, insistia.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Flanagan, Tabarnia City, 05/01/2022 - 10:10

Si no entró al trullo por la gestión de los contratos de mascarillas,material sanitario,etc...por mi le pueden dar pomada a este y a su partido entero.

#23 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 04/01/2022 - 19:14

Salvador Illa es un senyor i un polític seriós. Els insults de Jair Domínguez i Peyu no mereixen comentari, es califiquen per si sols.

#22 Juan, bcn, 04/01/2022 - 19:00

Quien con crios se acuesta, amanece mojado.

#21 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 04/01/2022 - 18:37

Los golpistas desprecian constantemente a Illa. tv3% y subvencionados
Se aprovechan de su capacidad de dialogo y de querer pacificar la situación.

#20 Jose, Barna, 04/01/2022 - 17:19

EL PSC SE MERECE ESO Y MUCHOS MAS SON LOS COMPLICES NECESARIOS DEL INDEPENDENTISMO, PERO ELLOS MIENTRAS SIGAN CHUPANDO LES DA IGUAL TOTAL NO PODRÍAN TRABAJAR EN OTRA COSA.