Publicitat
Comunicació · 14 de Març de 2017. 17:22h.

Coscubiela recorda que Sanchis va dir “neofalangista” a la CUP

També “tontos” als votants d’ICV

Coscubiela recorda que Sanchis va dir “neofalangista” a la CUP

El portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela (Foto: CSQP)

El portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha afirmat que el nou director de TV3, Vicent Sanchis, “s’ha caracteritzat per utilitzar els espais mediàtics on era present per emetre exabruptes”. “Per exemple va qualificar de neofalangista a la Cup, de tontos als votants d’ICV i fins i tot va insultar l’alcaldessa de Barcelona”, ha afirmat durant una roda de premsa al Parlament.

Coscubiela ha mostrat la “preocupació” del seu grup parlamentari davant el que ha qualificat com un nomenament “sorpresa, sobtat i sense criteris professionals”. “Amb aquest nomenament correm el risc que TV3 s’allunyi encara més de la televisió pública de qualitat que va ser i s’apropi al model de televisió partidària i sectària de la televisió valenciana o Telemadrid”, ha reblat.

“Vicent Sanchis no reuneix les mínimes condicions professionals ni el consens imprescindible per una tasca com la de director de TV3”, ha etzibat. El portaveu del grup parlamentari de CSQP diu que el canvi en la direcció de la televisió pública “no respon a cap raó professional sinó a la voluntat de tenir la televisió pública catalana sota control polític”.

Joan Coscubiela ha anunciat que el seu grup interpel·larà en el pròxim ple del Parlament al Govern sobre aquest canvi al capdavant de TV3 i que demanaran la compareixença de la presidenta en funcions de la CCMA i del propi Vicent Sanchis davant la Comissió de Control de la CCMA.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#5 pepe.----, andorra, 15/03/2017 - 09:27

metete con lo q hace, no con lo q dice....Te recuerdo q tu secta, una parte del regimen tipo PRI q hay en España, defiende a etarras, comunistas criminales y peña como el tal bodalo....No creo q unos batasunos sean los mas adecuados para criticar a otros batasunos....Pero si sigue hablando, al menos me