Publicitat
Comunicació · 31 de Juliol de 2021. 18:40h.

Cotarelo li diu “feixista” a una presentadora de TV3

Cristina Puig li retreu “incendiar” el Preguntes Freqüents

Cotarelo li diu “feixista” a una presentadora de TV3

El politòleg Ramon Cotarelo i la presentadora del Preguntes Freqüents de TV3, Cristina Puig, han intercanviat un seguit de retrets que ha acabat amb el primer titllant la periodista de “feixista” al servei dels “botiflers d’ERC”.

Puig, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha reconegut que “la presència de Cotarelo al programa no em va agradar”. “Ell no va estar bé”, ha afegit, a més d’admetre que li hagués “agradat” convidar-lo a marxar.

La presentadora ha acusat al politòleg de provocar “incendis gratuïts”. “Als seus seguidors els hi va encantar que vingués a incendiar-nos el programa però la tensió que va generar no em va agradar”, ha sentenciat.

Cotarelo, per la seva banda, ha dit que Puig té un “tarannà feixista al servei dels botiflers d’ERC dins el seu aparell de propaganda de TV3”. “Cristina Puig em va convidar només un cop en dos anys al programa, canviant dia i hora i amb ordre dels seus capos de ridiculitzar-me i, com va sortir escaldada, segueix mentint als mitjans i tirant contra la llibertat d'expressió a les xarxes”, ha afegit.“El problema és quan els periodistes com Cristina Puig estan a les ordres d'un partit polític, com ERC. Quan veten, censuren o tracten de linxar els discrepants. Això és el feixisme als mitjans de comunicació”, ha sentenciat.

Cotarelo, d’altra banda, ha assegurat que “ERC és un partit feixista”. “Un partit que monopolitza els mitjans de comunicació (TV3)com a aparell de propaganda, nega la llibertat d'expressió i impideix la "isegoria" és un partit feixista”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#36 Sergi Sergio, Barcelona, 02/08/2021 - 14:00

Hay que estar muy pero que muy aburrido para perder el tiempo un sabado por la noche viendo esta bazofia.

#35 Coque, El Centro de Tabarnia, 02/08/2021 - 10:09

Empiezan a devorarse entre ellos.
Hace mucho tiempo lo dije, "el proces" será destruido desde dentro por ellos mismos

#32 Carlos Gomez, murenu de la serra, 01/08/2021 - 18:00

El tito Ramon pensava que aixo era llegar i ponerse a hacer botellas i que aqui con rajar como un desquiciado por ese piquito de fosil amojamado de aquel pais inombrable como un Carod Rovira cualquiera se asaltaba el cielo y pillaba cacho sin tener en cuenta que hay gente como el Quicu Salles con callos en las rodillas de tanto arrastrarse esperand

#31 Patumeiro, sant patumet, 01/08/2021 - 17:52

La Dinamarca del Sur o el Circo de los Hermanos Tonneti parece esto. Todos los freakys y m... se acercan al proces.

#28 Carlos Gomez, murenu de la serra, 01/08/2021 - 16:12

El tito Ramon pensava que aixo era llegar i ponerse a hacer botellas como un descosido i que aqui con rajar como un desquiciado por ese piquito de fosil amojamado de aquel pais inombrable como un Carod Rovira cualquiera se asaltaba el cielo en un plis plas pillando una embajadita en Hawai, una asesoria presidencial para las relaciones interestelar