Publicitat
Comunicació · 17 de Maig de 2019. 13:04h.

Cotarelo tracta El Triangle de "basura periodística espanyola"

Suggereix a TV3 que es querelli

Cotarelo tracta El Triangle de "basura periodística espanyola"

L'escriptor i politòleg Ramon Cotarelo ha tractat al digital El Triangle de "basura periodística espanyola" arran d'una informació sobre les seves intervencions com a tertulià al programa Tot es mou de TV3. Segons el col·laborador del programa la informació està "plena de mentides sobre mi i calúmnies a TV3". "És fals que hagi cobrat o coure res per les meves intervencions a TV3 o qualsevol altre audiovisual català, públic o privat", afirma.

Cotarelo, en un article al seu bloc, atribueix la informació a "la pura inventiva d'un tipus amb un anònim per si cola" i ho qualifica de "periodisme espanyol". "Com que no em dóna la gana de deixar que es calumniï la causa i a les persones que estimo, trenco el costum i contesto perquè, en efecte, li quedi alguna cosa al tal fulano o fulana de l'anònim per al record", apunta.

No obstant això, la notícia, titulada "Quant cobra Ramon Cotarelo per les seves intervencions en el Tot es mou 'de TV3?", explica que al portal de la Transparència de la CCMA "no consta" cap contracte de col·laboració amb el programa que presenta Helena García Melero. "Ha intervingut en nombroses ocasions però o ho fa gratis o alguna raó impedeix que el pagament de les seves col·laboracions es faci públic al portal corresponent de la CCMA", constata.

La informació del El Triangle també destaca que "l'últim contracte que consta entre Ramon Cotarelo i la CCMA data del 16 de febrer de 2018 i correspon a les seves intervencions al programa 'Més 324' de la temporada 2018. Li van pagar 5.000 euros" i indica que "només ha ingressat 3.600 euros més de la ràdio i la televisió públiques catalanes per les seves intervencions al Catalunya Vespre la temporada 2016-2017".

Tot i que aquests dos contractes es poden trobar al portal de la Transparència de la CCMA, Cotarelo afirma que "falses són les quantitats que el pamflet anuncia de 5.000 i 8.600 euros". "Una falsedat tant més descarada que fa que l'autor o autora d'aquesta infàmia, ha tingut bona cura de comptabilitzar al minut les meves aparicions, els llocs, si estic o no assegut, si porto o no llaç groc, els temes i fins als contertulians", diu alhora que pregunta: "Per què no va comprovar també els (inexistents) diners?".

El politòleg es refereix a l'autor de la informació com "el espavilat espanyol" i assenyala que l'autor "acaba acusant indirectament a TV3 d'ocultar informació, qui sap si de cometre falsificació en document públic". "En lloc de TV3 i" Tot és Mou ", jo em querellaria per calúmnia", recomana.

Finalment, Cotarello insisteix que no ha cobrat "ni un euro" perquè "no ho necessito" i exposa que "tot i que ho necessités, no ho faria, perquè, a diferència del tipus de l'escrit i els seus amics, crec en el que dic i el pràctic ". "Aquest subjecte o subjecta, segurament farà carrera en el periodisme espanyol, però tota la seva vida serà escombraries", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#35 pepe, andorra, 21/05/2019 - 11:14

venga cotarelo, q desde hace 25 años se sabe de q pie cojeas, yo opino q cobras en negro y muy bien. No te lo pagaran directamente, pero te daran un buen adelanto por un presunto libro o te daran un acto con dinerito de por medio, venga chaval, q ya son muchos años y se sabe de sobra como os pagan a los lacayos del separatismo.

#32 Capit@n España, Purgandus populus!!, 18/05/2019 - 08:22

Pero si este buen hombre es un trozo de pan y no le interesa para nada el dinero. Si tiene wifi el hostal donde le alojan se considera ya pagado

#31 Chris, Lleida, 17/05/2019 - 23:17

sigue siendo un energúmeno vividor del cuento

#30 Lo tortosí, Tortosa, 17/05/2019 - 23:04

Sembla que a Ramon "Xitxarel·lo" li pica l'aixella i per això se la rasca amb desesperació. Jo me crec al Triangle. Que un totxo mental com ell faci de tertulià com a mínim és repugnant. I més si ho fa per a TV3 que per a mi és fem periodístic català.

#29 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/05/2019 - 23:00

Cuentorelo, no se si sabes que Teleseparatiso está acusa de ser banda criminal, así que como banda criminal es más que posible que trajinen en negro. y tu eres el tipo de persona que con tal de llenar el bolsillo, lo que sea. en resumen, que me parece más creíble el Triangle que tus habituales mentiras.