Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2016. 13:42h.

Cremen una Constitució en directe a TV3

Empar Moliner: “goita que bé que crema!"

L'escriptora Empar Moliner, en la seva secció a Els Matins de TV3, ha cremat aquest dilluns un exemplar de la Constitució Espanyola per protestar davant la decisió del Tribunal Constitucional de tombar les mesures per a garantir el subministrament energètic a les famílies vulnerables. El gest ha ofès molta gent que ha expressat la seva indignació a través de les xarxes socials.

Moliner ha arrencat fulles d'un llibre on es podia llegir "Constitució Espanyola" per tot seguit llançar-les a una galleda metàl·lica. La col·laboradora de TV3 ha indicat que els afectats "s'hauran d'escalfar de qualsevol manera, amb qualsevol llibre que tinguin a la mà. Ho poden fer en aquest bidonet i fer-se una mena d'estufa".

“Els consumidors catalans que podem pagar llum i calefacció estem d’acord que els nostres impostos garanteixin llum i calefacció a les famílies que no poden, i que deuen tenir nens. I si hi ha algun consumidor que trobi que no, segur que ens ho dirà. Podrien fer ells un decret que no discriminés els pobres espanyols, però no ho fan”, ha lamentat.

“El que fan és impedir que els pobres catalans en tinguin”, ha indicat, a més de criticar que “el silenci també és còmplice”. “Si tu ets polític, Arrimadas Rabell, García Albiol, estas permetent que aquestes 859 famílies no tinguin llum ni calefacció. Heu de pensar que és més important per vosaltres, si trobar bé qualsevol cosa que prohibeixi el tribunal aquest o si per un cop a la vida s’ha de pensar en persones concretes que s’haurien pogut escalfar", ha afegit.

Moliner ha assegurat que “Espanya no farà res per ells. M’agradaria posar-me en contacte amb una d’aquestes famílies que no tenen ni gas ni llum i que s’acollien a aquest decret. Volen venir a exxplicar què vol dir que escalfar-se sigui inconstitucional?”. Tot seguit ha agafat un misto i ha cremat les pàgines arrencades. “Goita que bé que crema", ha comentat al respecte.

Les presentadores d'Els Matins de TV3 són Lídia Heredia, que s'encarrega de la franja matinal, i Núria Solé, que condueix el programa a partir de les 11, franja horaria en la que Moliner ha cremat l'exemplar de la Constitució.

Empar Moliner
Publicitat
Publicitat

225 Comentaris

Publicitat
#163 Pasaba por aquí..., Barcelona, 29/04/2016 - 19:05

Esta habría quedado muy bien en el reparto de "Farenheit 451"...

#162 Voluntari, Can Seixanta , 13/04/2016 - 16:17

Si em paguen el que li paguen a aquesta escriptora que no viu dels llibres, em comprometo a cremar la Biblia, l'Alcorà, la Declaració d'Independència dels EEUU i la guia telefònica de Bombay.

#161 Cesc , Bcn , 13/04/2016 - 14:55

Jo la vaig votar l'any 78 perquè volia deixar el franquisme enrera, vist que amb ella seguim pràcticament igual aquesta tarda la penso imprimir en dinA4 i cremar-la al balcó de casa meva davant dels meus fills.

#160 BEJOTA, BCN, 13/04/2016 - 12:51

LI RECORDO QUE LA CONSTITUCIÓ E. FOU VOTADA PEL 91% A CATALUNYA.
TAMBÉ QUE'L" MATRIARCAT" ÉS CAUSA DE FRUSTRACIÓ I VIOLENCIA .

#159 Dani, Amposta, 13/04/2016 - 12:36

A mi la protesta que fa em sembla molt lícita. Ara tots escandalitzats perquè ha cremat un llibre i comparant-la amb els nazis... No sé, trobo que no és tan difícil entendre el simbolisme de la protesta... En fi, estem al país de les manifestacions per Gran Hermano, no esperem gran cosa...