Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2013. 19:33h.

Cremen una estelada en directe a Madrid

En revenja a l'estelada que va ensenyar el director d'e-notícies, Xavier Rius, a Intereconomía

El director d'Alerta Digital, Armando Robles, ha cremat una estelada en directe durant el seu programa de televisió. Robles ho ha fet en resposta a l'estelada que va ensenyar el director d'e-notícies, Xavier Rius, a Intereconomía.

En un moment de l'entrevista amb l'empresari Gerard Bellalta, el periodista li ha preguntat "què és això Gerard?", Mentre brandava l'estelada. "Saps quina és la millor destinació de l'estelada?", ha insistit. "Jo t'ho diria però estem a la televisió i tampoc...", ha afegit Bellalta.

"Aquest, aquest -ha seguit Robles mentre amb un encenedor calava foc a la bandera- aquest és el millor destí de les estelades catalanes. Mira Xavier Rius ja t'estic donant la portada d'e-notícies de demà, purificar-les amb el foc i sobretot promovent gestos i iniciatives com les teves (en referència a Bellalta) que promoguin el millor que ens uneix i no posin l'accent, com fan aquests canalles, en tot allò que ens diferencia, que ens separa", ha reblat.

Robles ha remarcat que "he cremat públicament una estelada testimoniant d'aquesta manera el meu rebuig, la meva reprovació cap a aquest sector de la societat catalana, representat per partits com Convergència, com Esquerra, com la CUP, que estan conduint els catalans a una situació de conflicte civil".

Robles, en el moment de cremar l'estelada
Publicitat
Publicitat

166 Comentaris

Publicitat
#96 Josep, Girona, 25/05/2013 - 08:56

La bandera que en diuen "espanyola" no és la que va decidir el parlament democràtic de la 2ª Repùblica, sinó la bandera MONÀRQUICA imposada pel general colpista i FEIXISTA Franco.

Per a mi, la bandera espanyola és la republicana. L'actual, una burda còpia de la nostra senyera, és franquista.

#95 ccc, bc , 15/01/2013 - 09:40

tontets hi ha a tot arreu, i aquí tenim una demostració clara.

#94 Rosa, Barcelon, 14/01/2013 - 17:08

Sóc d' origen castellà, però tant els meus pares, tiets i demés família estimen/em Catalunya, per la seva acollida tan gran que hem tingut. I ara penso si es cremés una bandera espanyola no constitucional, amb el "toro" o l' escut franquista, què li passaria al presentador i director del programa?.

#93 Mercè, Barcelona, 14/01/2013 - 12:08

Semblen criatures!

#93.1 Marc, Manresa, 14/01/2013 - 13:03

Només ells??? tots plegats com nens jugant a les banderetes... no m'estranya que els polítics ho utilitzin si la gent es tant fàcil d'utilitzar...

#92 estelades al balcó, fins l'alliberació, 14/01/2013 - 11:49

Demostrem de manera inequívoca als nostres representants polítics i a tot el món que volem ser ciutadans lliures d'un país lliure, penjem estelades, senyeres i banderes d'Europa al nostre balcó.

Cap estelada fent pols dins d'un calaix. Estelades al balcó! Fins l'alliberació!