Comunicació · 28 de Novembre de 2022. 11:30h.

Crida indepe a boicotejar La Marató de TV3

Indignació per una canço en castellà: "ni un cèntim a aquesta burla"

Crida indepe a boicotejar La Marató de TV3

La inclusió d'una cançó en castellà en el disc de La Marató 2022 de TV3 ha provocat una onada d'indignació entre independentistes, que ja han anunciat que enguany no col·laboraran amb l'esdeveniment solidari en sentir-se ofesos.

La cançó en qüestió és "Vivir mi vida", interpretada pels concursants del programa Euforia de la televisió pública catalana. La resta de cançons del disc són en català, com ara 'Aquest eclipsi del cor' interpretada en aquesta llengua per l'actor Antonio Banderas.Entre les persones que han mostrat la seva indignació es troben el cap de l'oficina de Puigdemont, Josep-Lluís Alay, que ho considera "una vergonya" o l'exdiputat d'ERC i periodista Joan Puig, que reclama fer una Marató "per la llengua catalana".

Centenars de missatges a les xarxes socials criden a no donar "ni un euro" a l'esdeveniment, que en aquesta edición anirà dedicada a les malalties cardiovasculars."Aneu a la merda amb el vostre espanyolisme!  Foteu fàstic"; "encara no m’ho crec"; "Enguany no el compro. Temes en castellá, el Banderas que menysté el catalans. I això que jo tinc problemes cardiacs"; "Enguany,ni 1 euro per a la Marató!"; "TV3 ja ha perdut del tot la vergonya"; "Aneu a vendre'l a Madrid!", "Ni un puto recapte, faré", són alguns dels comentaris.

També, entre molts d'altres, "jo no el penso comprar ni col·laborar a la @la_marato aquest any!"; "Ni un euro més. Que la financiin els castellans a partir d’ara"; "Desitjo que no en venguin ni 5, a veure si així ho entenen"; "Boicot. Ni un cèntim a aquesta burla";  "això és intolerable".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#33 Marquesa del Procés Sagrat, Santa Moguda Perpètua, 29/11/2022 - 17:30

En castellà!! A Mataró!! On anirem a parar!! Ho sap això el comte de Besalú??

Pasqual, les sals, que em marejo!!

#32 Manel, Mollerussa, 29/11/2022 - 09:44

Estàn malalts, però malalts.

#31 FERNANDO FERNÁNDEZ, TABARNIA, 29/11/2022 - 08:14

Como la caridad bien entendida empieza por uno mismo, creo que urge un Gran Recapte destinado a ofrecer tratamiento psiquiátrico a nuestros amigos indepes

También una lotería donde parte de los premios se destine al mismo fin: La Loto Delirium o Loto Trauma

Hay que ayudarles, de esto se sale pero si no se coje a tiempo....

#30 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 29/11/2022 - 02:49

Llaves tota la Marató es una comedia y una estafa cinica.
Quina pena

#29 Juventudes lazis, Barcelona, 28/11/2022 - 22:22

Quants tiralirots corren per Catalunya, qui ho havia de dir quan semblaven normals, seriosos i europeus