Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2020. 13:45h.

Crisi a El Periódico

Albert Sáez substitueix Anna Cristeto després d'un any en la direcció

Crisi a El Periódico

Albert Sáez, en una imatge d'arxiu

El grup Prensa Ibérica ha nomenat Albert Sáez com a nou director d'El Periódico en substitució d'Anna Cristeto, que va assumir el càrrec fa just un any. Sáez és membre del comitè editorial del rotatiu i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt al març del 2010, després d'exercir durant dos anys com a president de la CCMA. Anterirment també havia estat secretari de comunicació del tripartit.

L'empresa ha comunicat que Sáez assumeix el càrrec "amb el repte d'accelerar l'estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus, impulsar el procés d'integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia, garantint la qualitat i el rigor que caracteritza a aquesta capçalera en els seus diferents suports".

Prensa Ibérica afegeix que Anna Cristeto "seguirà vinculada a el grup Prensa Ibérica dins de la Direcció General de Continguts" i destaca la que ha realitzat "una important tasca en l'etapa de transició després de la compra de Grup Zeta per Prensa Ibérica".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Sharp, Tarragona, 25/05/2020 - 19:37

Este Periodico sigue en la duda mnetafisica de ser un constitucionalista que entiende a los defensores del "proces": Como siempre en la orbita del PSC, lanzando mensajes en favor de los pobres politicos presos. Comprendiendo sus "angustias".

#2 aleix, barcelona, 25/05/2020 - 14:36

Viene del TRIPARTIDO...erc, Iceta contento, Colau tambien. Moll no acaba de entender que los que leemos, eso si, entre lineas, el diario que compró, somos en su gran mayoría constitucionalistas. A que viene poner a caldo a C`s, PP, y al sector mayoritario del PSC que aún cree que en vez de votar a(Obiols, Nadal, Geli etc) votan a Felipe Gonzalez.

#2.1 Very, a, 25/05/2020 - 18:43

Las subvenciones quien las paga? Quien vota o quien gobierna?

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/05/2020 - 14:28

Una hiena supremacista cuidando una supesta aldea gala constitucionalista ?

Poderoso caballero..