Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2009. 13:29h.

Cristina Puig es fa càrrec de '59 segons'

La periodista substitueix a TVE-Catalunya Maria Casado

Cristina Puig es fa càrrec de '59 segons'

Cristina Puig

'59 segons', el programa de debat de TVE a Catalunya, no només segueix, sinó que ha fitxat com a presentadora Cristina Puig, que fins ara era la segona presentadora d''El Club' de TV3, l'espai d'Albert Om a Televisió de Catalunya. Cristina Puig (Barcelona, 1972) substitueix a Maria Casado, que ara presenta l'edició estatal.

La nova presentadora ha treballat també als informatius de Catalunya Ràdio, va presentar els informatius de Barcelona TV (1999-2000) i l'estiu del 2006 va dirigir 'El món a Rac-1' en substitució de Xavier Bosch. També ha treballat a altres mitjans com Ràdio 4, la cadena Cope o Canal Satélite Digital.

El director de l'espai, Francesc Cruanyes, ha justificat el seu fitxatge perquè "em trobat la persona que pot donar una continuïtat" i perquè "el bagatge de la professional segur que ens aportarà grans coses".

Cristina Puig ha admès que ve de l'entretenimentl però que "abans venia d'una llarga trajectòria fent informació" i ha assegurat que "enceta una nova etapa professional". "Us demano confiança i espero deixar el llistó tan alt com la Maria Casado", ha afegit. "El programa és necessari en una televisió pública", ha reiterat

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jst, tarragona, 10/09/2009 - 20:24

perfi tv3 es desfa de una presentadora nefasta..el club d'estiu es va convertir en una cosa horrible. enorabona tv3.

#2 Pepet, Barcelona, 10/09/2009 - 18:28

Doncs no entenc com si en el mes d'agost sobraven redactors a TVE-Catalunya com no li han donat l'oportunitat a ningú de la plantilla i han anat a buscar una presentadora fora. Serà que no hi ha d'haver professionals vàilds ?

#1 David Eiximeris, Porqueres, 10/09/2009 - 14:26

No entenc per què no se l\'han quedat a TV3. La nostra es queda sense cantera. TVE s\'està espavilant més que la teva ( i la guanya en audiència). Mai no s\'havia vist una TV3 en tal declivi.