Publicitat
Comunicació · 20 de Gener de 2022. 14:36h.

Crítiques de tertulians de TV3 a Pere Aragonès

"Portem mitja hora d'entrevista i no ha dit res"

Crítiques de tertulians de TV3 a Pere Aragonès

El filòsof Jordi Graupera i la crítica televisiva Mariola Cubells, tertulians del programa Planta Baixa de TV3, han criticat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè "portem mitja hora d'entrevista i no ha dit res".

El presentador Ricard Ustrell ha defensat que "sí que ha dit coses", però Graupera ha insistit que "no sabem què pensa, per no ampliar les coses sempre parla de la mesura concreta i aleshores no hi ha visió, no hi ha projecció de futur; i quan el colles una mica toca el violí".

"El seu mèrit principal per arribar a president, a banda del que ell ja ha dit que és la inhabilitació dels altres, és que porta 20 anys a dins de la institució". "El sistema polític català és un sistema que et torna idiota. És un sistema que està pensat perquè miris cap a una altra banda", i ha posat l'exemple de Roger Torrent que va ser president del Parlament "i ara ens diu que no sabia res dels sobresous".

El col·laborador del programa ha afegit que "t'entrenen per no pixar mai fora de test" i creu que "Aragonès és un especialista en això perquè no s'equivoca mai, tampoc l'encerta mai; però no s'equivoca". Cubells, per la seva banda, ha puntat que "estic bàsicament d'acord" amb l'anàlisi que ha fet Graupera sobre l'entrevista a Aragonès.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II El ruc català vola.., 21/01/2022 - 11:06

El mundo se la está jugando; en el mar de la China, en Ucrania, en el hormiguero africano, en Yemen, Irán.. Sudamérica es un desastre del que la gente sale corriendo... pero la banda de pedo amarillo sigue vendiendo la moto, "el mundo nos mira..." nuestro ombligo es el mejor... y "els nostres presidents.." estadistas mundiales.

#9 Coque, El Centro de Tabarnia, 21/01/2022 - 10:17

¿Criticando al President de la deGeneralitat?

¿¿Pero que quieren, quedarse sin paga??

#8 Pedro, Simpsonville, SC , 20/01/2022 - 19:32

Creo que hay una mala conjugación del verbo apretar
cuando lo apretas un poco toca el violín. Apretas es incorrecto, pienso que es un efecto de la traducción del catalán. Por cierto, de uso muy común en Cataluña
Lo correcto sería: cuando lo aprietas un poco toca el violín.
No tiene mayor importancia, solamente como mejora

#7 Miguelj, Hospitalet de Llobregat, 20/01/2022 - 19:03

¿Será por el Covid 10?¿Será por las vacunas? Algo están cambiando en estos tipos y tipas (hace no mucho, ni pensaban u osaban salirse del guión inde..........) Es lo que tiene un govern formado por: ERC, JxCat y la CUP. Juego de Tronos a su lado, es una serie infantil.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/01/2022 - 18:50

Ni siquiera en TV3 pueden evitar que los que la miran se enteren de que el nacionalismo que gobierna en Catalunya no es cosa buena.
¡Y eso que viven del mismo cuento!